Biletul Zilei la pariuri, 22 martie 2020

Ne îndreptăm din nou atenţia către Belarus, singurul campionat din Europa în care fotbalul se desfăşoară cu normalitate. După începutul furibund de etapă, cu surprize după surprize, duminică ne sunt pregătite alte două meciuri din cadrul primei etape.

Biletul Zilei la pariuri, 22 martie 2020

Campionatul Belarusului este singurul care se desfăşoară, la această oră, în Europa şi parcă profită de acest lucru. În primele trei partide, formaţiile cotate cu şansa a doua au câştigat împotriva celor mai puternice formaţii din Belarus, după cum puteţi observa:

  • Energetic BGU 3-1 BATE Borisov – cotă 10 Betfair
  • Shakhter Soligorsk  0-1 Zhodino – cotă  10 Betfair
  • Dinamo Minsk 0-1 Rukh Brest – cotă 8 Betfair

Slutsk – Slavia Mozyr sub 2,5 goluri @ 1.55
Belshina – FC Minsk sub 2,5 goluri  @ 1.58
Curs Final @ 2.45 la Betfair

Cannot find required Table


Sâmbătă, pentru a evita situaţiile din primele zile, când am fost daţi peste cap, am încercat să jucăm la goluri şi să profităm de faptul că partidele nu au miză la această oră. Ne-am asumat un risc mărunt, dar nici acesta nu a fost câştigător. Nu s-au înscris nici măcar două goluri în cele două partide de sâmbătă, chiar dacă în ambele partide, una dintre formaţii a jucat cel puţin o repriză în superioritate numerică (bizar din nou):

  • Vitebsk (cartonaş roşu minutul 45) – Gorodje 1-0 
  • Isloch Minsk – Neman Grodno (cartonaş roşu minutul 43) 1-0

Biletul Zilei la pariuri, 22 martie 2020

Dacă nu ne-am putut baza pe formaţiile cotate ca favorite, dar nici pe marcat goluri (nu am cerut imposibilul la 2+), de data aceasta vom spera să NU se marcheze goluri.

În primul meci, duminică, de la ora 13, se întâlnesc Slutsk şi Slavia Mozyr, două formaţii care sezonul trecut s-au clasat în cea de-a doua parte a clasamentului: Slutsk pe 11, Mozyr pe 8. Nu are rost să ne mai bazăm pe nicio analiză, mai ales după cele întâmplate în primele cinci parte. Ne vom baza doar pe indiciile faptice. Acelea că nu se marchează mult în acest început de sezon, mai ales între echipele echilibrate valoric.

În al doilea meci, duminică, de la ora 15, Belshina primeşte vizita celor de la FC Minsk. Gazdele au promovat în acest sezon pe prima scenă a fotbalului din Belarus, în timp ce FC Minsk a terminat pe locul 10 sezonul trecut. Cele două formaţii s-au întâlnit sezonul trecut în Cupa Belarusului, atunci când FC Minsk s-a impus cu 3-1. Irelevant pentru partida din campionat. Poate singurul fapt real este faptul că cele două formaţii se cunosc.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Vreau să construim împreună cea mai mare comunitate de pariuri din România, de pe urma căreia să putem câștiga constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!