Biletul Zilei la pariuri, 23 martie 2020

Încurcate sunt căile fotbalului zilele acestea. Pandemia care ne afectează pe toți, ne face să ne orientăm spre campionate în care nici măcar nu visam să pariem. Am ales pentru azi, Myanmar. O țară din sud-estul Asiei, ce are un număr impresionat de locuitori, 53.37 milioane.

Biletul Zilei la pariuri, 23 martie 2020

Campionatul din Myanmar este aproape la jumătate de drum, se află în etapa a 9-a. Liderul ligii naționale este Hantharwady Utd, echipă ce a acumulat 8 victorii și doar o singură înfrângere. În cele 9 etape de până acum, Hantharwady a primit doar 4 goluri, iar două dintre acestea au fost primite pe propriul teren. Totuși, chiar dacă au primit două goluri acasă, gazdele au un bilanț perfect, 6 victorii din tot atâtea meciuri disputate.


Hantharwady – Zwekapin peste 3,5 goluri @ 1.75
Sagaing – Chin United peste 2,5 goluri @ 1.5
Curs Final @ 2.63 la Betfair


Zwekapin Utd este prima echipă de peste linia roșie, nu pare a avea mari probleme în privința retrogradării, deoarece a primit cele mai puține goluri dintre ultimele trei clasate. În cele 9 etape de până acum, Zwekapin a reușit doar 6 goluri, iar în cele trei deplasări de până acum, oaspeții au marcat doar de două ori.

Până în acest moment, Zwekapin a scos doar un punct din trei partide jucate în deplasare. În ultimele 4 confruntări directe, echipa ce a evoluat pe propriul teren s-a impus de fiecare dată. În ultimele două meciuri directe de acasă, Hantharwady Utd nici nu a primit vreun gol.

Biletul Zilei la pariuri, 23 martie 2020

Ocupanta ultimului loc, Chin United, nu a obținut niciun punct de 4 etape. În acest moment, Chin United are o singură victorie și 20 de goluri primite. În cele 5 deplasări de până acum, Chin United a scos doar un punct, iar în ultimele două astfel de meciuri, oaspeții au primit 10 goluri.

Sagaing este o echipă foarte imprevizibilă, ce nu merge cu jumătăți de măsură. Gazdele au doar două partide disputate pe propriul teren și chiar dacă au o victorie și o înfrângere, cei de la Sagaing au un golaveraj pozitiv: 5-2.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!