fbpx

Biletul Zilei la pariuri, 24 martie 2020

După ce am reușit să câștigăm biletul de ieri, sper să avem ceva noroc și azi. Yangon a pierdut trei puncte extrem de importante în ultima etapă, iar diferența până la primul loc s-a mărit la 7 puncte. Shan Utd are posibilitatea de a ajunge pe podium, iar meciul de azi se anunță destul de ușor.

Biletul Zilei la pariuri, 24 martie 2020

Meciul de azi trebuie să fie o revanșă pentru Yangon Utd. Locul 3 în acest moment, Yangon are posibilitatea de a o egala la puncte pe Ayeyawady, ocupantă a locului secund. În acest moment, oaspeții au primit doar 7 goluri, în 9 runde disputate. Deplasările s-au dovedit destul de utile, Yangon a reușit două victorii, dar a și pierdut un meci. Golaverajul celor trei partide din deplasare este modest, 2-1.Magwe – Yangon Utd GG @ 1.80
Shan Utd – Southerm Myanmar peste 2,5 goluri @ 1.38
Curs Final @ 2.48 la Betfair

Cannot find required Table


Magwe pare într-o derivă totală, gazdele s-au impus într-un singur meci și au marcat doar 5 goluri până acum. În partidele disputate pe propriul teren, Magwe a reușit un rezultat de egalitate și are o înfrângere.

Golaverajul acestor două meciuri este destul de rău: 1-4. Când se întâlnesc cele două echipe, spectacolul este asigurat. În ultimele două meciuri directe s-au marcat 12 goluri. Gazdele au marcat în fiecare dintre ultimele trei confruntări directe de acasă, iar oaspeții au marcat în trei din ultimele patru deplasări directe.

Biletul Zilei la pariuri, 24 martie 2020

Shan Utd a scos 11 puncte din ultimele cinci etape. Bilanțul este unul destul de bun, mai ales că în campionatul din  Myanmar nu prea se respectă statisticile ultimelor etape. Gazdele au nevoie de cele trei puncte pentru a ajunge în Top 3, iar meciul de azi este oportunitatea perfectă. Oaspeții ocupă penultimul loc în clasament, dar au cel mai bun atac dintre ultimele 7 clasate. Deplasările sunt o corvoadă prea mare pentru oaspeți, trei meciuri, trei înfrângeri.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!