Biletul Zilei la pariuri, 25 martie 2020

Ne mutăm atenția pe Nicaragua. Primera Liga este în plină desfășurare, iar echipele și-au format deja un joc, astfel că ne este destul de ușor să găsim un pont serios. Nu știu mare lucru despre acest campionat, de aceea și voi trebuie să fiți atenți la ceea ce vreți să jucați pe biletele voastre.

Biletul Zilei la pariuri, 25 martie 2020

Managua este ocupanta locului secund, este la un singur punct de lider și vine după două victorii la rând. În cele zece etape de până acum, Managua a reușit 7 victorii, dar are și două înfrângeri. Golaverajul celor 10 etape este de 19-11. Deplasările nu au adus cine știe ce până acum, Managua a scos 10 puncte dintr-un total de 18, iar golaverajul celor 6 etape este de 7-7. Totuși, Managua are golgeterul competiției, un spaniol ce a reușit 5 goluri.Chinandega – Managua GG @ 1.75
Sabanas – Diriangen 2 @ 1.65
Curs Final @ 2.89 la Betfair

Cannot find required Table


Chinandega este în acest moment pa locul 6, acest loc oferă posibilitatea unor sferturi de finală în Clasura. Lupta este extrem de intensă pentru cele 4 locuri de sferturi de finală, în acest moment se luptă 7 cluburi pentru aceste 4 locuri. Pe propriul teren, Chinandega se simte foarte bine.

O singură înfrângere în 5 astfel de etape, iar golaverajul este extrem de ok: 7-3. Managua nu a pierdut niciun meci din ultimele cinci directe, s-a impus în 4 dintre acestea, iar două dintre victorii au fost în deplasare.

Biletul Zilei la pariuri, 25 martie 2020

Diriangen este liderul acestei competiții, are un singur punct avans, dar și cea mai bună apărare din competiție, cu doar trei goluri primite. În cele zece etape de până acum, Diriangen a pierdut un singur meci. Oaspeții au strâns zece puncte din 4 deplasări avute, iar pe teren străin au primit un singur gol. Sabanas a câștigat un singur meci sezonul acesta, ocupă ultimul loc și a primit 23 de goluri până acum.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!