fbpx

Biletul Zilei la pariuri, 26 martie 2020

Lipsă acută de evenimente sportive azi, fotbalul este decimat la acest capitol. Am găsit două partide amicale, partide ce se dispută în Suedia. Scandinavii par că sfidează această pandemie mondială, de câteva zile se tot dispută foarte multe meciuri în acea parte de lume.

Biletul Zilei la pariuri, 26 martie 2020

În sezonul trecut, Kalmar a terminat pe locul 14, loc de baraj pentru evitarea retrogradării. După un play-out perfect, Kalmar a reușit să se salveze de la retrogradare, iar în pregătirea viitorului sezon, clubul încearcă să acționeze în așa fel încât să nu mai treacă prin emoțiile retrogradării. Din 30 de meciuri disputate, Kalmar a reușit să câștige doar 4, iar 15 dintre acestea au fost înfrângeri. În cele 3 meciuri din această lună, Kalmar a rătat o cu totul altă față.


Kalmar – Jonkopings 1 @ 1.42
Markaryds – Delary peste 3,5 goluri @ 1.55
Curs Final @ 2.20 la Betfair

Cannot find required Table


Gazdele au reușit două victorii, ambele la diferențe de scor extrem de mari. Jonkopings a terminat pe 4 în liga secundă, a terminat la doar două puncte de locul 3, loc de baraj pentru prima ligă. Oaspeții de azi au pierdut calificarea în prima ligă, din cauza rezultatelor de pe propriul teren. În ultimele 4 runde din sezonul trecut, Jonkopings nu a câștigat niciun meci de acasă. În luna martie, oaspeții au pierdut două meciuri extrem de clar, iar acesta trebuie să fie un semnal de alarmă.

Biletul Zilei la pariuri, 26 martie 2020

Pe cel de-al doilea meci de pe tichet, nu trebuie să riscați mulți bani. Informațiile despre cele două combatante sunt puține, dar echipa gazdă pare că este înt-o divizie ceva mai bună. Cota pe care o alegeți la acest eveniment sportiv, cred că trebuie să fie pe goluri, pentru că nu se pot risca bani pe un rezultat final, având în vedere lipsa acută de informații despre cele două combatante.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!