fbpx
spot_img

Biletul Zilei Liga Campionilor din 16 martie 2022

Juventus trebuie să gestioneze foarte bine returul cu Villarreal. Echipa din Spania are tot ce-i trebuie pentru a reuși surpriza, doar că s-au întâmplat deja două aseară, așa că mă aștept de la echipele favorite să gestioneze un pic mai bine meciurile de azi.

Biletul Zilei Liga Campionilor din 16 martie 2022

Juventus a mutat foarte bine în această iarnă, și-a adus doi oameni care s-au integrat perfect în echipă și aceștia nu întârziat să aducă rezultate bune. Sunt extrem de concludente meciurile și rezultate din ultima vreme, Juve a reînceput să demonstreze că este cea mai importantă echipă din Italia.

Lupta la titlu nu este gata în Serie A, poate că AC Milan și Inter sunt în cea mai bună poziție la acest moment, dar Juventus vine precum un tăvălug din urmă. Villarreal a reușit un sezon foarte ok, mai ales că este al doilea cu Emery la timonă. Cred că cel mai ok antrenor din ultimii zece ani este cel al lui Villarrea. Antrenor de rang secund, nu vorbim aici de „zei”. Cred că Juve o să aibă parte de un duel foarte dificil în această seară, mai ales că este vorba de foarte mulți bani câștigați în cazul unei calificări în faza următoare.


Juventus – Villarreal GG @ 1.82
Lille – Chelsea GG @ 1.90
Curs Final: 3.45 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei Liga Campionilor din 16 martie 2022

Problemele pe care le are Roman Abramovic în Anglia au început să afecteze foarte mult și clubul Chelsea Londra. Rusul a fost banat de către Anglia și astfel a fost forțat să renunțe și la clubul în care a investit miliarde de euro până la acest moment. Aproape că nu există pasionat de fotbal care nu a auzit de Abramovic, dar această eră s-a încheiat foarte brusc și foarte urât.

Acum, guvernul Angliei încearcă să găsească un investitor care să preia tot ce înseamnă Chelsea, iar aceștia au făcut coadă literalmente la oferta propusă de autoritățile din Anglia. Este un moment ok pentru Lille, nici că se putea un altul mai bun. Mă gândesc că Lille trebuie să intre foarte motivată pe teren, mai ales că echipa gazdă a simțit că lucrurile nu sunt exact cum trebuie să fie la Chelsea.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!