fbpx

Biletul Zilei oferta Sueprbet din 1 august 2020

Un derby din Italia, Juventus vs AS Roma. Plus două finale de cupă, Chelsea vs Arsenal și Brugge vs Antwerp. Meciul din Belgia este primul de după oprirea forțată din martie, cele două combatante au disputat doar amicale în ultima vreme.

Biletul Zilei oferta Superbet din 1 august 2020

O șansă mare pentru echipa lui Boloni, Antwerp. Indiferent de diferența de valoare dintre cele două loturi, indiferent de diferențele din punct de vedere financiar, Antwerp are de pareta s-a câteva atuuri importante. Unul dintre aceste atuuri se numește Boloni. Antrenorul nostru are capacitatea de a-și motiva fotbaliștii pentru un meci atât de important. În amicale, Antwerp nu a avut cele mai bune rezultate, dar a jucat împotriva unor echipe bune. Brugge nu prea a stat la discuții cu nimeni în amicale, însă lipsa ritmului de joc din meciurile oficiale o să se simtă mai mult la echipa ce este favorită în acest meci. Brugge a terminat pe primul loc sezonul din Belgia, în timp ce Antwerp a terminat pe locul 4, un loc nesperat la startul sezonului.


Juventus – AS Roma GG @ 1.40
Arsenal – Chelsea GG@ 1.73
Brugge – Antwerp Peste 1,5 goluri @ 1.27
Curs Final @ 3.08 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Biletul Zilei oferta Superbet din 1 august 2020

Arsenal vs Chelsea. Derby londonez în finala Cupei Angliei. Două dintre cele mai bune echipe din Albion, se întâlnesc într-o finală istorică pentru fotbalul englez. COVID-19 a reușit doar să întrerupă fotbalul, acest sport minunat s-a redresat din mers, s-a readaptat la rigorile sanitare ce sunt în pină desfășurare pe planeta nostră, iar acum îi râde în nas COVID-ului-19. La cum au arătat cele două echipe în acest sezon, Chelsea are prima șansă, deoarece a fost echipa mai constantă. Arsenal a arătat o poftă de fotbal pe acest final de sezon, dacă Premier League mai continua cel puțin 10 etape, cred că Arsenal putea prinde un loc de Champions League.

Juventus a reușit să câștige un nou titlu în Italia, al 9-lea. Ronaldo a mai doborât câte recorduri, Juventus la rândul său, dar marele of al acestei echipe rămâne Champions League. Romanii au avut un final de sezon de vis, 6 victorii și o remiză. Având în vedere că cele două echipe au marcat foarte multe goluri în 2020, cred că și acest meci o să fie unul spectaculos, mai ales că este și ultimul din Serie A. Nicio echipă nu are vreun obiectiv imediat, nicio echipă nu-și poate pierde locul pe care se află în acest moment.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!