fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet 29 iunie 2020

Chiar dacă vine după o înfrângere drastică la Liverpool, Palace este una dintre cele mai în formă echipe din Premier League. Benfica rămâne în urma lui Porto la trei puncte, de acum nu se mai acceptă vreun pas greșit, Maritimo este la retrogradare.

Biletul Zilei oferta Superbet 28 iunie 2020

Dacă ne aflam pe început de sezon, Palace se putea gândi liniștită la Europa. 4 victorii în ultimele 5 etape este bilanțul gazdelor de azi, unul excelent pentru o competiție precum Premier League. Palace nu are nicio emoție cu retrogradarea, dar cred că își dorește mai mult de la o clasare ceva mai bună. Cu cât te clasezi mai sus în Premier League, cu atât mai mulți bani câștigi. Burnley are același număr de puncte, dar este o echipă complet diferită decât Palace. Oaspeții se bazează pe forța grupului, deoarece sunt o echipă de „muncitori”. În tur s-a impus Palace cu scor de 2-0, de fapt Palace s-a impus în ultimele 4 confruntări directe.


Crystal Palace – Burnley 1X @ 1.33
Maritimo – Benfica 2 @ 1.53
Ferreira – FC Porto 2 @ 1.47
Curs Final @ 2.99 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Superbet oferta Biletul Zilei 28 iunie 2020

Când te joci cu focul pățești ceea ce a pățit Benfica. În etapa trecută, Benfica a avut parte de un meci relativ ușor pe propriul teren, dar cei de la Santa Clara au reușit să dea peste cap orice calcul făcut pe hârtie. Benfica a pierdut acel meci cu 3-4, iar Porto s-a dus la trei puncte în față. Astăzi, Benfica se deplasează la o echipă ce încearcă să evite retrogradarea, Maritimo mai exact. Gazdele sunt pe primul loc ce se salvează, dar resimt o presiune imensă din partea penultimei clasate. Benfica este cea mai bună echipă de deplasare, dar rămâne să aflăm împreună cât o afectează înfrângerea din runda precedentă.

Porto se simte și mai confortabil acum, cu trei puncte în plus în clasament. Oaspeții meciului cu Ferreira au profitat la maxim de rezultat slab făcut de Benfica în runda precedentă. De acum înainte, Porto depinde doar de rezultatele sale, nimeni și nimic nu poate schimba asta. Din ultimele două deplasări Porto s-a întors cu un singur punct. Gazdele nu au griji cu retrogradarea, iar în ultimele trei meciuri de acasă au obținut două victorii.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!