Biletul Zilei oferta Superbet 30 iunie 2020

United știe una și bună, vrea în Champions League. Dar pentru acest lucru depinde și de alte două echipe, Wolves și Chelsea. Lazio se poate apropia la un singur punct de Juve, asta dacă Juventus pierde la Genoa și Lazio se impune la Torino.

Biletul Zilei oferta Superbet 30 iunie 2020

Când te uiți pe bilanțul acestui sezon, ai să vezi la Manchester United doar 13 victorii și asta după 31 de etape disputate. O diferență extrem de mare, ceva ce nu cred că s-a întâmplat des în ultimii 30 de ani. Chiar și cu un sezon așa de modest, United păstrează șanse bune pentru Champions League, fiind la doar 5 puncte de Chelsea. Gazdele se bazează foarte mult pe meciurile de acasă, iar cei de la United au mare nevoie de o determinare superioară în acest meci. Brighton are un avans de 6 puncte față de zona retrogradării, cu 7 etape înainte de finalul sezonului. La cum a arătat United la ultimul meci, 3-0 cu Sheffield, dar și la egalul de la Tottenham, Brighton poate spera maxim la un gol marcat, în rest la nimic.


Brighton – Manchester United 2 @ 1.68
Torino – Lazio peste 1.5 goluri @ 1.25
Genoa – Juventus peste 1.5 goluri @ 1.27
Curs Final @ 2.67 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Superbet oferta Biletul Zilei 30 iunie 2020

Cât de mult contează înfrângerea din meciul cu Atalanta, Lazio a ajuns la 4 puncte în spatele celor de la Juventus, 4 puncte ce se pot transforma foarte ușor în 7, în cazul în care Lazio mai face un pas greșit. Juventus este precum Bayern în Germania, s-a urnit greu, dar și când a făcut acest lucru totul a avenit de la sine. „Bătrâna Doamnă„ are cel mai bun lot din Italia, poate dacă nu venea pauza forțată, poate că Lazio avea o șansă reală la titlu. Lazio a câștigat două deplasări din ultimele cinci de la Torino, dar a și remizat în două dintre acestea.

Genoa are neșansa de a se lupta cu Juventus într-un moment extrem de greu pentru acest club. Genovezii au 26 de puncte, cu un singur punct mai mult decât Lecce, echipă aflată pe primul loc retrogradabil. La ce fotbal joacă Juve în acest moment, șansele sunt mici pentru Genoa. Gazdele au pierdut ultimele două meciuri de acasă, timp în care au primit 7 goluri. Juve are o medie de un gol primit per meci în deplasare, așadar șansele celor de la Genoa sunt egale cu zero în cazul în care Juventus marchează de două ori.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!