fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet 4 iulie 2020

Lazio speră într-o minune, dar fotbalul pe care îl arată Juvetus este mult peste nivelul Serie A. FCSB a reușit o singură victorie în play-off, cu un asemenea parcurs echipa lui Becali poate rata și Europa, nu doar titlul.

Biletul Zilei oferta Superbet 4 iulie 2020

După dușul foarte rece de la Mallorca, 1-5 fiind scorul acelui meci, Celta Vigo se întoarce acolo unde se simte cel mai bine, adică acasă. Celta păstrează o diferență confortabilă de puncte, iar în cazul unei victorii în meciul cu Betis, gazdele se pot apropia decisiv de salvarea de la retrogradare. Betis are norocul că trăiește datorită punctelor acumulate înainte de pandemie, altfel acest club putea ava mari emoții cu retrogradare. În ultimele 4 deplasări, Betis a pierdut fiecare meci, iar cei de la Celta au marcat de 8 ori în ultimele două runde de acasă.


Lazio – AC Milan peste 1.5 goluri @ 1.33
FCSB – FC Botoșani peste 1.5 goluri @ 1.33
Celta Vigo – Betis 1X @ 1.33
Curs Final @ 2.35 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Superbet oferta Biletul Zilei 4 iulie 2020

FCSB a ajuns într-o situație extrem de dificilă. Chiar dacă a trecut de Dinamo cu 3-0 în Cupa României și este cu un pas în finala acelei competiții, FCSB nu joacă nimic. Forma slabă a jucătorilor din atac, fiind și marea problemă a echipei lui Becali. Botoșaniul lui Croitoru este pus pe fapte mari, iar acest lucru nu trebuie să ne surprindă. Croitoru ne-a demonstrat că este un antrenor de viitor, fotbalul pe care îl joacă echipa sa fiind de un nivel înalt. FCSB are un golaveraj de 10-9 în acest play-off, după doar 5 etape disputate.

Înfrângerea de la Bergamo a pus o diferență de 4 puncte între Lazio și Juventus. Meciul cu AC Milan este de o dificultate mărită, mai ales că milanezii trec printr-un moment foarte bun. Și Lazio și-a revenit după partida pierdută la Bergamo, dar orice pas greșit o poate face pe Juventus campioană. Gazdele nu au pierdut acasă în acest sezon, iar golaverajul după cele 15 etape este de 41-11.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!