fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet 7 iulie 2020

În sfârșit are și Lazio o șansă să câștige, iar Juventus să se încurce. Lecce nu este un adversar greu, dar meciul rămâne unul complicat, asta pentru că Lazio nu are un moral bun în această perioadă. Milanul a arătat foarte bine după reluarea fotbalului.

Biletul Zilei oferta Superbet 7 iulie 2020

Două înfrângeri, cam de atât a avut nevoie Lazio să cadă complet în acest sezon. Dacă fotbalul nu se oprea din cauza COVID-19, acum Lazio era campioană. Oaspeții aveau o încredere fără margini în luna martie, nu cred că putea să oprească nimeni această echipă, mai ales că venea și după victorii cu Juve și Inter. Lecce este prima echipă de sub linie roșie, acest lucru complică un pic situația, dar nu foarte mult. Gazdele vin după 6 înfrângeri consecutive, înfrângeri ce au un golaveraj de 6-21.


Lecce – Lazio 2 @ 1.35
AC Milan – Juventus GG @ 1.73
Curs Final @ 2.34 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Superbet oferta Biletul Zilei 7 iulie 2020

Juventus este precum Bayern în Bundesliga, dacă nu „o omori” când suferă își revine din pumni și mătură cu toată lumea. AC Milan nu este un club oarecare, are un trecut, și dacă ne uităm pe ultimele rezultate obținute, Milanul are și un prezent, de viitor nu sunt așa de sigur. Milanul are trei victorii și o remiză în ultimele 4 etape, un bilanț excelent pentru o echipă cu un lot destul de modest. Datorită victoriei obținute la Roma, cu Lazio, AC Milan și-a ajustat și golaverajul, 39-37.

Juventus are 4 victorii consecutive după pandemie, chiar dacă a pierdut Cupa Italiei, Juventus rămâne o super echipă. În ultimele 4 victorii, Juventus a primit două goluri. Dacă se impune și la Milano, chiar că nimeni și nimic nu poate opri acest tăvălug. Ronaldo, Dibala și compania sunt o echipă extrem de omogenă, iar Juventus a început să pregătească deja sezonul viitor. Doar 15 goluri a primit Juventus în deplasările de până acum, asta însemnând că are o medie de un gol primit per meci.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!