fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet din 11 iulie 2020

Liverpool vrea să treacă de bariera celor 100 de puncte, altfel nu se explică de ce titularii sunt folosiți în continuare. Chelsea a progresat foarte mul în ultima vreme, iar înfrângerea cu West Ham contează încă foarte mult. City se pregătește de Champions League, nu lasă nimic la voia întâmplării.

Biletul Zilei oferta Superbet 11 iulie 2020

După 34 de etape disputate, Liverpool are un total de 92 de puncte. Astfel, cu 12 puncte puse în joc, Liverpool poate câștiga titlul cu un total de 104 puncte, cred că acesta este obiectivul lui Klopp și compania. Mane, Slah și Firmino sunt folosiți cu încăpățânare, chiar dacă toate obiectivele au s-au atins în acest an. Burnley are un caracter de echipă muncitorească, cât ar încerca în meciul de azi să nu piardă, o să-i fie extrem de greu echipei oaspete. Liverpool are pe propriul teren un record de 17 etape, 17 victorii, cu un golaveraj de 46-12.


Brighton – Manchester City 2 @ 1.30
Liverpool – Burnley 1 @ 1.25
Sheffield Utd – Chelsea Peste 1,5 @ 1.33
Curs Final @ 2.16 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Superbet oferta Biletul Zilei 11 iulie 2020

Având în vedere că West Ham nu a mai bătut pe nimeni în afară de Chelsea, Lampard trebuie să fie extrem de frustrat pentru cele trei puncte pierdute. La ce fotbal joacă cei de la Chelsea, înfrângerea din meciul cu „ciocănarii” intră la rezultate de „Dosarele X”. Doar două puncte au cei de la Chelsea peste United, echipă ce se află pe locul 5, iar Champions League este un obiectiv multe prea important pentru ambele cluburi.

Oaspeții sunt a doua cea mai bună echipă de depalsare din Premier League, dar primesc foarte multe goluri în continuare, golaverajul celor 17 etape de pe teren străin fiind de 36-30. Sheffield are un sezon fantastic, Europa League este atât de aproape, dar în același timp foarte departe. Este luptă mare pentru locurile de cupe europene, atât la Europa League, cât și la Champions League, astfel că vom avea parte de dueluri extrem de tari în aceste ultime 4 runde.

Locul 2 este greu de pierdut de către City, așa că „cetățenii” se concentrează pe fotbalul din Premier League doar pentru a se antrena pentru meciul cu Real Madrid. Dacă reușește să-și păstreze avantajul din tur, 2-1 pe Bernabeu, City poate ajunge în acel ”Final 8” din Portugalia. Meciuri precum cel de azi, nu sunt doar antrenamente excelente, ci și un soi de motivație pentru momentele când vei avea nevoie în duelul cu madrilenii. Guardiola și-a ținut toate vedetele concentrate la fotbal, o să vedem un City foarte motivat și azi.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!