fbpx
spot_img

Biletul Zilei oferta Superbet din 13 ianuarie 2021

Manchester City a recuperat foarte mult în ultima vreme, mai ales în ultimele trei etape, dar este nevoie de încă un efort al jucătorilor lui Guardiola. Tottenham are cel mai slab bilanț în ultimele cinci etape.

Biletul Zilei oferta Superbet din 13 ianuarie 2021

Echipa lui Mourinho a câștigat un singur meci din ultimele cinci, pentru o echipă ca și Tottenham acest bilanț este rușinos. Nimeni și nimic nu prevestea această serie neagră a lui Tottenham, echipa condusă de Mourinho a dominat total startul de sezon, dar s-a întâmplat ceva pe parcursul acestuia. Meciul cu Fulham nu o să fie ușor, echipa oaspete a început un proces de salvare de la retrogradare, un proces în care muncește foarte mult pentru fiecare punct pus în joc. În acest moment, Fulham vine după 4 remize consecutive.


Man City – Brighton 1 PR @ 1.53
Tottenham – Fulham 1 @ 1.49
CURS FINAL: 2.27 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

[supsystic-price-table id=86]

Biletul Zilei oferta Superbet din 13 ianuarie 2021

City este pe val în ultimele trie runde, echipa lui Guardiola a reușit trei victorii consecutive, în tot acest timp a primit un singur gol. Parcursul excelent al lui City i se datorează doar lui Guardiola. Acesta a reușit să găsească o motivație suplimentară pentru jucătorii săi, iar cazurile de Covid-19 din cadrul lotului au reușit să unească foarte mult acest club. Meciul cu Brighton trebuie câștigat și punct, nu există alt rezultat final pentru City.

Avem două favorite clare pentru ziua de miercuri, dar cred că meciul de la Londra dintre Tottenham și Fulham este extrem de complicat. Oaspeții s-au mișcat bine la capitolul transferuri și au reușit să aducă câțiva fotbaliști foarte buni. Este posibil ca Fulham să piardă meciul de azi, dar nu cred că o să facă acest lucru la scor, adică Tottenham o să se chinuie foarte mult pentru cele trei puncte puse în joc.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 55 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!