fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet din 14 ianuarie 2021

Arsenal are meci pe propriul teren cu Crystal Palace într-un moment în care Manchester United a ajuns liderul din Premier League. Real Madrid se pregătește de duelul cu Bilbao, duel ce are loc în Super Cupa Spaniei.

Biletul Zilei oferta Superbet din 14 ianuarie 2021

Arsenal a legat trei victorii consecutive, dar și cu aceste 9 puncte obținute, o minune pentru acest sezon, Arsenal continuă să fie în partea secundă a clasamentului din Premier League. Locul 4, loc de Champions League, este la 9 puncte în față, nu este imposibil, dar Arsenal are nevoie de un parcurs perfect în acest retur. Dacă trebuie să ne impresioneze ceva în perioada aceasta bună a lui Arsenal, acest fapt trebuie să fie că a primit un singur gol în cele trei victorii consecutive. Arsenal a încasat 18 goluri în primele 14 etape, dar de o lună de zile totul s-a schimbat. Arteta a dat liber tinerilor din lotul său, iar aceștia fac mult mai mult pentru club decât jucători ce au o experiență vastă în fotbal.


Arsenal – Crystal Palace 1 @ 1.55
Real Madrid – Bilbao 1 @ 1.68
CURS FINAL: 2.60 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Biletul Zilei oferta Superbet din 14 ianuarie 2021

Palace este un club cu jucători foarte experimentați, în toate compartimentele. Locul din clasament nu reflectă valoarea jucătorilor. Dacă Palace ar avea și un pic de șansă, poate că totul s-ar schimba și pentru acest club. La ce fotbal a prestat Arsenla în ultima vreme, nu cred că Palace poate să spere la mai mult de un egal din acest meci. „Tunarii” au pierdut foarte multe puncte pe propriul teren, dar acest lucru s-a întâmplat în trecutul nu foarte îndepărtat.

Toată lumea se așteptă la o finală între Real Madrid și Barcelona, cred că așa o să se și întâmple. Realul și Barcelona trec printr-un moment foarte bun, iar faptul că meciurile acestea se dispută cu „un trofeu pe masă”, cred că motivează suficient de bine jucătorii ambelor echipe. Barcelona a fost așteptată de câțiva fani la un antrenament, toți au părut foarte montați pentru acest mini turneu, aceștia au încercat să transmită ceva din motivația lor și jucătorilor favoriți. Bilbao și Sociedad au ceva probleme în acest moment, plus că nu le ajută nici loturile de jucători.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!