fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet din 18 octombrie 2020

Poate vedem debutul lui Mihăilă în meciul dintre Udinese vs Parma. AS Roma primește vizita unei echipe nou promovate, vizita lui Benevento. Răzvan Marin are probleme mari, echipa sa nu bate pe nimeni în Serie A.

Biletul Zilei oferta Superbet din 18 octombrie 2020

Mihăilă are în fața sa un meci excelent pentru calitățile sale, sper să și-l folosească antrenorul său. O deplasare este tărâmul perfect pentru un debut în Serie A, mai ales dacă ai viteza pe care o dezvoltă Mihăilă. Udinese este una dintre candidatele clare la retrogradare, v-am spus acest lucru încă din runda trecută, nu trebuie să mizați pe ceea ce a însemnat Udinese în trecutul recent, ci pe o echipă în derivă, exact ce este Udinese acum.


Torino – Cagliari 1X @ 1.35
Udinese – Parma Gol Parma  @ 1.50
AS Roma – Benevento Peste 2,5 goluri @ 1.50
Curs Final @ 3.03 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Biletul Zilei oferta Superbet din 18 octombrie 2020

Romanii au cu două puncte în minus față de adversarul de azi, Benevento. Echipa ce a venit din Serie B cu stil, nu prea s-a temut la niciun meci de Serie A, iar la cum arată lucrurile în acest moment, Benevento nu trebuie s=și facă vreo grijă în privința retrogradării. Romanii au avut parte de un start ratat, dar încet și sigur și-au revenit și au reușit și un succes, 1-0 al Udinese. În singura deplasare de până acum, Benevento s-a impus la Sampdoria acasă, scor 3-2, acea Dorie care ieri a câștigat fără drept de apel cu Lazio Roma.

Răzvan Marin este folosit meci de meci de antrenorul său, dar cred că este timpul să înceapă să ofere și el ceva în schimbul acestei încrederi. Răzvan este un DMC, așa că nu trebuie să scoată faze pe genul lui Messi, dar trebuie să ofere o mai mare siguranță la mijlocul terenului pentru Cagliari. Torino este într-o pasă proastă de vreo două sezoane, iar în 2021 o să vedem acest club prin Serie B, asta dacă nu se întâmplă vreo minune.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!