fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet din 25 iulie 2020

Dezastru în play-out și asta doar din cauza celor de la Dinamo. „Câinii” au dat peste cap competiția din Liga 1, dar din play-out, iar acum se tot roagă să se întrerupă campionatul. Este doar vina celor de la Dinamo pentru tot ce se întâmplă cu acest club.

Biletul Zilei oferta Superbet din 25 iulie 2020

Faptul că Liga Profesionistă de Fotbal nu a stabilit un protocol clar, un set de reguli stricte, după ce fotbalul a fost reluat, o face pe LPF să fie la fel de vinovată precum Dinamo. Nimeni nu pățește nimic dacă se îmbolnăvește, ba din contră „urlă” peste tot să se întrerupă campionatul. Fotbalul românesc a reușit să se facă de râs din nou, dar ce să facem, acesta este sistemul în care trăim. Dacă cei de la Dinamo sunt obligați de conducătorii fotbalului să continue competiția, atunci Dinamo nu are nicio șansă în a se salva de la retrogradare.


Clinceni – Poli Iași 1X @ 1.50
Viitorul – Chindia Peste 2,5 goluri @ 1.67
Curs Final @ 2.51 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Biletul Zilei oferta Superbet din 25 iulie 2020

În fine, viața merge înainte în play-off. Clinceniul se pregătește de un meci împotriva celor de la Poli Iași. Moldovenii, prin vocea președintelui clubului, cer și ei întreruperea competiției și să nu retrogradeze nimeni. Au găsit ei o soluție, care de fapt le convine foarte mult lor, în care Dinamo ar ajunge la baraj și nimeni nu ar retrograda. Sper din tot sufletul ca cei de la Clinceni să câștige astăzi, pentru a pune o presiune și mai mare pe moldoveni, în cazul în care LPF nu ar schimba regulile din timpul jocului.

Chindia este într-o derută totală, nici Săndoi nu a reușit să aducă un suflu nou la Târgoviște. Totuși, Chindia poate trece lejer de Dinamo în cele două restanțe și astfel ar acumula 23 de puncte, dar pe lângă restanțele cu Dinamo, Chindia trebuie să scoată puncte și din acest gen de meciuri. Viitorul a anunțat că din această etapă se bazează doar pe tinerii din Academie, așa că cei de la Chindia au o șansă la puncte în meciul de azi.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!