fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet din 26 iulie 2020

Meci decisiv la Leicester, acolo unde gazdele speră să nu piardă în ultima etapă locul de Champions League. United are avantajul că are un punct în fața celor de la Leicester. Villa stă la mâna sa, trebuie să obțină același rezultat precum Watford și rămâne în Premier League.

Biletul Zilei oferta Superbet din 26 iulie 2020

Un meci extrem de interesant este și cel dintre surprizele acestui campionat, Sheffield vs Southampton. „Sfinții” vin pe un trend ascendent, nu au pierdut cu nimeni în ultimele cinci etape, dar în meciurile de pe propriul teren din acest sezon, Southampton nu s-a descurcat așa ok. Într-un clasament al meciurilor disputate pe propriul teren, Southampton ocupă penultimul loc, 18 puncte după 18 astfel de etape. Sheffield a pierdut în ultimele două runde, implicit și orice șansă la cupele europene. Deplasările acestui sezon au fost o corvoadă pentru Sheffield, dar per total echipa s-a descurcat decent, 21 de puncte după 18 meciuri în deplasare.


Leicester -Man United Peste 1,5 goluri @ 1.28
Southampton – Sheffield 1X @ 1.33
West Ham – Aston Villa GG @ 1.57
Curs Final @ 2.64 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Biletul Zilei oferta Superbet din 26 iulie 2020

Cât de mult a evoluat Manchester United după pandemie și cât de mult au involuat cei de la Leicester. Când s-a reluat fotbalul, Leicester era pe un loc 3 extrem de călduț, nimeni și nimic nu prevestea căderea acestei echipe. Două victorii au reușit cei de la Leicester în cele 8 etape de la reluarea fotbalului, în comparație, United are cinci victorii în același interval de timp. Este un meci ce se joacă pe mulți bani, bani ce vin din Chasmpions League. Nu sunt probleme de lot la cele două echipe, în afara celor știute de foarte mult timp. Presiunea mai mare este pe Leicester, pentru că a avut acest loc adjudecat acum două luni.

Să-i vedem pe „ciocănari”, aceștia nu au vreun obiectiv în ultima etapă, pentru că au reușit să se salveze din penultima, după ce au remizat la United, scor 1-1. De altfel, West Ham a reușit 7 puncte din ultimele 3 etape, parcă a câștigat exact când a trebuit, nevrând să se concentreze pe toate etapele din ultima vreme. Villa are același număr de puncte obținute în ultimele trei runde, iar acum depinde doar de rezultatul său, nu contează ce face Watford, atâta timp cât Villa câștigă.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!