fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet din 27 iulie 2020

Orebro și Hammarby au început destul de ezitant noul sezon, în acest moment cele două se regăsesc în partea a doua a clasamentului. Kalmar ocupă ultimul loc pe merit, până acum a arătat precum o „lanternă roșie”.

Biletul Zilei oferta Superbet din 27 iulie 2020

Helsingborg este campioana rezultatelor de egalitate, până acum are un bilanț de cinci remize, o victorie și patru înfrângeri. Dacă nu se schimbă ceva la această echipă, atunci sezonul se anunță extrem de dificil. Din deplasările de până acum, Helsingborg s-a întors cu 3 puncte și un golaveraj de 5-10. Ostersunds are mari probleme pe propriul teren, până acum nu a reușit nicio victorie și a încasat 11 goluri.


Hammarby – Orebro 1 @ 1.55
Mjallby – Kalmar Peste 1,5 goluri @ 1.36
Ostersunds – Helsingborg Peste 1,5 goluri @ 1.35
Curs Final @ 2.85 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Biletul Zilei oferta Superbet din 27 iulie 2020

Kalmar trebuie să scaspe urgent de ultimul loc, altfel se plafonează pe acestă poziție și retrogradarea devine o certitudine. Un început de speranță a fost în etapa trecută, Kalmar s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la Sirius, dar pe propriul teren. Gazdele vin după trei înfrângeri conscutive, înfrângeri în care au primit 9 goluri și au marcat unul singur. Cea mai slabă ecipă de deplasare din campionat este Kalmar, aceasta are un bilan de 4 înfrângeri și o victroie.

Hammarby și Orebro au câte trei victroii pe acest start de sezon, foarte puține. În comparație, liderul a ajuns la cifra 7. Inconstanța în rezultate pozitive este și artizana pozițiilor din clasament ale celor două echipe. Orebro are o medie de un puct câștigat per meci disputat în deplasare, iar cei de la Hammarby au pierdut un singur meci de pe propriul teren în acest sezon. Ultimele două confruntări directe au oferit un adevărat spectacol, numărul golurilor marcate fiind de 11, plus că aceste meciuri s-au terminat în „GG”.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!