fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet din 28 iulie 2020

Prin succesul de la Arad, Rapidul a dat peste cap planurile din Liga a 2-a. Turris, Mioveni, Petrolul și FC Argeș se înfruntă astăzi pentru a rămâne în cărțile calificării. Până în acest moment, echipele ce au fost gazde în acest play-off, nu au câștigat niciodată.

Biletul Zilei oferta Superbet din 28 iulie 2020

Presiunea este imensă în liga secundă, antrenorul celor de la UTA a declarat după meciul cu Rapid: „Cred că o să ne băgați n spital cu ambulanța”, referitor la rezultatele nebune din ultima vreme. Primarul din Mioveni a anunțat că: „Dacă echipa nu promovează, atunci primăria o să-și retragă ajutorul financiar”, o declarație ce o să toarne și mai mult plumb în ghetele și așa pline de emoție.

Turrsi are șansa de a-și apropia calificarea directă în Liga 1, asta dacă se impune în meciul de azi. Echipa lui Lincar ar ajunge la 28 de puncte, iar în cazul unui egal la Ploiești, Turris și UTA ar merge braț la braț în Liga 1.


Turris – Mioveni GG @ 1.83
Petrolul – FC Argeș 1X @ 1.36
Curs Final @ 2.56 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Biletul Zilei oferta Superbet din 28 iulie 2020

În cazul în care ambele meciuri se termină la egalitate, un scenariu destul de plauzibil, atunci UTA merge direct în Liga 1, iar toate celelalte echipe au dreptul să spere la locul 2. În ultima etapă vom avea niște meciuri extrem de intense. Petrolul este singura echipă ce nu a reușit vreo victorie, dar în același timp nici nu a pierdut cu nimeni. FC Argeș a pierdut derby-ul local cu Mioveni, iar asta a afectat fără doar și poate moralul piteștenilor.

Ce înseamnă un play-off, această incertitudine se întâmplă doar datorită acestui sistem. Dacă Federația Română de Fotbal nu lua această decizie, atunci UTA era ca și calificată în Liga 1, iar celelalte echipe se băteau pentru locul 2, exact cum este și acum, doar că pasiunea ce s-a născut în acest moment, este mult mai mare. Petrolul vs Argeș este un meci extrem de echilibrat, având toate șansele să se termine la egalitate, iar Turris vs Mioveni o are favorită pe echipa gazdă, dar până acum nu s-a impus în niciun meci vreo echipă gazdă.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!