fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet din 5 august 2020

Danezii de la Copenhaga au de întors un 0-1, nimic imposibil aici. În toate declarațiile date de aceștia în ultima vreme, nu se simte vreo urmă de teamă, vreo urmă de neîncredere. Șahtior are un avantaj important, un avantaj de două goluri marcate în deplasare.

Biletul Zilei oferta Superbet din 5 august 2020

Basaksehiur a reușit să câștige titlul din Turcia, probabil că moralul este la cote mari în cadrul lotului acestei echipe. Copenhaga a terminat pe locul secund în Danemarca, dar diferența de puncte până la primul loc a fost uriașă. În tur, turcii s-au impus cu ajutorul unui unsprezece metri, iar acest lucru a lăsat un gust amar în cadrul echipei daneze. FC Copenhaga consideră că a jucat foarte bine în acel meci și nu trebuia să piardă, dar ce să-i faci. Când greșești prin careu, urmează să și plătești.


Copenhaga – Basaksehir GG @ 1.90
Șahtior – Wolfsburg Peste 1,5 goluri @ 1.24
Curs Final @ 2.36 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Biletul Zilei oferta Superbet din 5 august 2020

Cele două combatante nu au mai evoluat de pe date de 26 iulie, nu a trecut foarte mult timp de atunci, unii ar spune că această pauză este perfectă pentru jucătorii ambelor echipe. Copenhaga a disputat patru meciuri pe propriul teren în Europa League, în trei dintre acestea a încasat gol de fiecare dată. Turcii au marcat în 3 din cele 4 deplasări avute în această competiție, s-ar putea să vedem un meci cu goluri multe, mai ales că danezii au mare nevoie de gol marcat pentru a mai spera la ceva.

Șahtior are de trecut un hop foarte mare, Wolfsburg nu este o echipă pe care să o tratezi de sus în acest an. Nemții vor încerca totul la Kiev, indiferent de șanse sau de neșanse. Problema este că și dacă marchează un gol, acesta nu o să fie suficient pentru Wolfsburg. Sunt și câteva absențe importante în lotul celor de la Wolfsburg.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!