fbpx

Biletul Zilei oferta Superbet din 6 august 2020

Cei de la Wolves au de luat o revanșă, în meciul tur din Grecia, „lupii” meritau să câștige, dar nu a fost să fie atunci. FC Basel a evoluat extrem de bine în ultima vreme, iar Frankfurt nu a reușit să se ridice la pretențiile pe care le avea în Bundesliga.

Biletul Zilei oferta Superbet din 6 august 2020

În 27 iunie s-a terminat Bundesliga, nemții părând că s-au grăbit să pună capăt campionatului. Dacă și Bundesliga împărțea etapele rămase de disputat până la sfârșitul lunii iulie, atunci echipele ce au rămas în Europa League și Champions League aveau de câștigat. Pauza forțată în care au intrat timp de o lună de zile, s-ar putea să afecteze jocul echipelor nemțești. Frankfurt nu a prins vreun loc de Europa din locul ocupat în Bundesliga, dar măcar pe final de sezon a redresat un pic situația. Nemții au câștigat trei din ultimele 4 etape, un meci l-au terminat la egalitate, dar toate acestea s-au terminat și cu „GG”.


FC Basel – Frankfurt GG @ 1.50
Wolves – Olympiakos 1 @ 1.74
Curs Final @ 2.61 la Superbet

PARIAZĂ BILETUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Biletul Zilei oferta Superbet din 6 august 2020

Fc Basel a terminat pe locul 3 în Elveția, fosta campioană a avut un sezon extrem de oscilant, iar remizele din ultimele etape au dat complet peste cap așteptările celor de la FC Basel. Într-un sezon dominat de Young Boys, Basel s-a prezentat cu o echipă nouă, o echipă ce a plecat extrem de greu la un nou drum și când și-a dat seama de potențialul pe care îl are, era deja prea târziu. Fiind un meci între elvețieni și nemți, acesta nu are cum să se termine 0-0, ba din contră, cred că o să vedem goluri marcate în ambele porți.

Olympiakos stă din 19 iulie, iar Wolves stă din 26 iulie. Până să remizeze în primul meci cu Wolves, Oly a dispus de Arsenal, după o dublă dramatică. Oly s-a încoronat campioana Greciei, după un sezon dominat de la un capăt la celălalt. Supremația acestei echipe a fost una ce a secătuit de puteri orice adversar din fotbalul Elen. Wolves a terminat la egalitate de puncte cu Tottenham, 59 de fiecare parte, dar a prins doar locul 7 din Premier League, loc ce nu duce în Europa League. Pe final de sezon, Wolves au gâfâit destul de mult, s-ar putea și Oly să poată să scoată ceva din meciul de azi.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!