fbpx
spot_img

Biletul Zilei Serie A din 19 februarie 2022

AS Roma a pierdut 4 puncte extrem de importante la acest moment, cu acestea putea să fie pe un loc de Champions. În fine, Mourinho trebuie să strângă rândurile alături de băieții săi, dar este obișnuit cu acest gen de abordare.

Biletul Zilei Serie A din 19 februarie 2022

Serie A a devenit un campionat foarte entuziasmant la acest moment, parcă s-a luat la concurență cu Bundesliga și Premier League. Tot ce se întâmpla la începutul anilor 90 s-a terminat, ideea de echipe defensive în Sertie A s-a disipat încet și sigur.

Verona este genul de echipă care nu știe să joace la egal, are un ceva al său care o face diferită de restul cluburilor mici din Serie A. Dacă veronezii erau ceva mai precauți în anumite situații, poate că acum aveau cu câteva puncte în plus în clasament. Meciul cu romanii se anunță destul de dificil, asta și pentru că Mourinho trebuie să-și capaciteze elevii la maxim pentru un nou succes, unul care lipsește de câteva etape.


AS Roma – Chievo 1X @ 1.36
Salernitana – AC Milan 2 și peste 1,5 goluri @ 1.53
Curs Final: 2.08 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei Serie A din 19 februarie 2022

După ce a fost echipa care a resuscita Serie A, AC Milan a reușit o a doua victorie consecutivă. Astfel milanezii și-au păstrat locul de lider și abordează deplasarea de la Salernitana cu foarte multă încredere. După Ce că este o diferență uriașă între cele două cluburi, echipa gazdă are și foarte multe probleme de lot.

Milanul trebuie să câștige, așa că mă aștept să văd o echipă oaspete gata de atac din primul minut. Milanezii nu vor lăsa niciun moment posibilitatea adversarului de a prinde încredere în forțele proprii. Echipa gazdă are un sezon foarte modest, fiind echipa cu cele mai puține puncte strânse până la acest moment. O victorie a oaspeților nu ar face decât să confirme diferența de valoare dintre cele două cluburi.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!