fbpx

Bonus de bun venit Magic Jackpot 2021. Cum il activezi

Pe piața din România s-a lansat un nou cazinou online, Magic Jackpot. A început în forță, cu oferte competitive pentru piața din România, dar și cu un bonus de bun venit foarte atractiv. În următorul articol o să vă explic cum puteți profita la maximum de bonusul de bun venit. 

Bonus de bun venit Magic Jackpot 2021

Price

monthly

1500
RON

+100 ROTIRI GRATUITE

L1203785W001253

Cei de la Magic Jackpot au înțeles că au nevoie de un bonus de bun venit puternic pentru a se impune, așa că au pregătit o foarte bună: 1,500 de lei + 100 de rotiri gratuite, împărțite în două depuneri.

  • Pasul 1: Primești 100% din prima depunere, până la 900 de lei. Este clasicul bonus dublu la depunere, care îți va oferi 1,800 de lei de joacă cu 900 de lei depuși.

 CLICK AICI PENTRU A ÎNCEPE PROCESUL DE ÎNREGISTRARE LA MAGIC JACKPOT 

După ce ai terminat procesul de înregistrare, tot ce trebuie să faci este să efectuezi prima depunere și Magic Jackpot îți dublează balanța.

  • Pasul 2: 100 de rotiri la jocul Book of Dead. Imediat după ce ai efectuat prima depunere se deblochează și a doua parte a bonusului de bun venit, formată din 100 de rotiri gratuite. Acestea pot fi jucate doar la jocul Book of Dead.

Interesant este că ești recompensat în fiecare cu 10 rotiri, în primele 10 zile de la momentul primei depuneri.

  • Pasul 3: A doua depunere în contul tău Magic Jackpot deblochează și ultima parte din bonusul de bun venit: 50% din al doilea depozit până la 600 de lei. Astfel, dacă mai efectuezi o depunere de 1200 de lei mai primești încă 600 de lei.

În total, ajungi la 1,500 de lei și 100 de rotiri gratuite la jocul Book of Dead.

Oferta de jocuri a celor de la Magic Jackpot este mai multe decât atractivă, cu peste 900 de jocuri puse la dispoziție încă de la lansare. Nu lipsesc cele mai iubite jocuri din România, oferite de EGT sau Pragmatic Play, precum Book of Ra, Shining Crown sau Burning Hot.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!