fbpx

Bonus fără depunere la Betfair. Încasează săptămânal cu Golden Goals

Pe lângă pariurile plasate zi de zi, cu evenimentele preferate și cote sigure, acum putem participa și la jocul Golden Goals, unde premiile sunt de 1.000.000 lei! Este vorba despre o promoție gratuită oferită de Betfair.

Bonus fără depunere la Betfair

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Bonusuri săptămânale

Cel mai tare Cashout

L1160655W000329

RECOMAND

Mecanismul este simplu și o sa-l explic în doar câteva rânduri: anticipezi corect scorul a șase meciuri de fotbal din campionatele europene de top și poți câștiga jackpot-ul de 1.000.000 lei. Știu că este foarte greu, însă având în vedere că este gratuit, merită să încerci să îți rotunjești veniturile, mai ales că implică foarte multă analiză pentru a obține profit, lucru care aduce o bucurie și mai mare dacă vine câștigul.

Cum funcționează Golden Goals

Golden Goals este un joc în care fiecare participat trebuie să ghicească scorul corect la fiecare meci dintr-un număr de evenimentele ales de Betfair. Pentru a câștiga, e nevoie de scor corect la toate meciurile selectate pentru runda respectivă. Timpul este limitat, iar trimiterea pronosticurilor pentru fiecare rundă a promoției Golden Goals se încheie cu 5 minute îniante de lovitura de start a primului meci. În cazul în care vrei să modifici un scor propus, trebuie să o faci până începe primul meci.

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT LA BETFAIR PARIURI SPORTIVE 

Premii Golden Goals

Pare destul de simplu când te gândești. Pui șase scoruri corecte, le nimerești și ai câștigat un milion de lei. Știu, este aproape imposibil, însă fiind vorba despre un joc gratuit, parcă nu mai sună așa rău. Dacă mai luăm în calcul și faptul că în cazul în care nu câștigă nimeni se alocă premii și pentru mai puține scoruri ghicite, deja distracția e garantată.

În cazul în care nu nimerește nimeni șase scoruri, se acordă premii săptămânale pentru mai puține scoruri ghicite:

  • 6 scoruri corecte – 1.000.000 lei bonus
  • 5 scoruri corecte – 1.000 lei bonus
  • 4 scoruri corecte – 250 lei bonus
  • 3 scoruri corecte – 25 lei bonus
  • 2 scoruri corecte – 10 lei bonus

Mie îmi place să joc aici pentru că am șansa să exersez și pariurile pe scor corect, pe care de obicei le evit când pariez cu bani reali, fiind destul de greu de anticipat. Dar, de când am descoperit Golden Goals, plasez și pariuri single cu respectivele scoruri pentru a face profit în cazul în care am un weekend plin de inspirație.

Recomand să introduceți pariurile pe Golden Goals în rutina voastră de weekend, mai ales că este un nou joc distractiv, care face parte din lista lungă de oferte gândite de cei de la Betfair pentru pariorii care petrec timp pe site-ul lor preferat de pariuri. Mult succes!

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!