fbpx

Cel mai profitabil pariu: Barcelona, cota 35.00 cu Espanyol

Cei care nu aveți încă un cont la Betfair, a sosit momentul să vă înregistrați. Doar azi și mâine primiți cota 35.00 la victorie Barcelona acasă cu Espanyol. 

Respectați cei doi pași simpli de mai jos, iar joi dimineață vă puteți alege în contul vostru de la Betfair cu 175 RON, la un risc de numai 5 RON.

  1.  FĂ-ȚI CONT AICI LA BETFAIR  folosind cod de înregistrare ZFBNQW
  2. Efectuează depunerea minimă și pariază 5 RON pe victorie Barcelona cu Espanyol (1 solist)
  3. Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest freebet trebuie rulat o dată pe cotă minimă 1.20
  4. Practic, dacă Barcelona câștigă, primești înapoi cash cei 5 RON pariați + 170 RON bonus direct în contul tău. 

Barcelona vine după o victorie mare, 4-1 la Villarreal, unde a avut de asemenea o cotă mărită de 50.00. Dacă ați ezitat atunci, nu mai e cazul să o faceți și acum. Victoria Barcelonei nu poate fi pusă la îndoială, ținând cont că Espanyol e ultima în clasament și are cinci înfrângeri consecutive. În comparație, Messi și colegii săi încă speră la titlu.

Spor la câștiguri!

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!