fbpx
spot_img

Cele 12 motive pentru care pariez online la Unibet

Băieți, după cum bine știți deja de pe canalul meu de YouTube sau din postările pe care le mai pun pe Facebook, aproape toate capturile mele de bilete sunt de la Unibet. Cu siguranță este casa de pariuri online la care am rulat cei mai mulți bani în ultimii 2-3 ani. Iar acum m-am gândit să vă prezint și vouă motivele care mă determină să pariez la ei. Nu sunt vorbe din cărți, ci bazate pe experiența proprie. 

Cei care joacă deja la această agenție pot confirma ceea ce o să vă prezint. Dacă nu jucați, vă invit să vă deschideți și voi un cont la Unibet, dar nu înainte de a citi toate argumentele mele ca să înțelegeți de ce merită să luați această decizie. Aveți mai jos lista scurtă a celor 12 motive, urmată de informații concrete despre fiecare în parte.

Cele 12 motive pentru care pariez online la Unibet

 1. Plata rapidă a câștigurilor
 2. Ofertă foarte bună pe live
 3. Validarea pariurilor se face instant
 4. Fără limitări de pariere
 5. Opțiunea cashout
 6. Ofertă bună în general pe sport
 7. Streaming pentru orice dorești
 8. Simplu de pariat pe mobil
 9. Opțiunea creare pariu
 10. Cote interesante și măricele
 11. Suport clienți decent
 12. Zero probleme tehnice

Pe lângă toate aceste lucruri, vă mai spun că noii clienți beneficiază și de un bonus de 100% până la 300 RON.

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT DE LA UNIBET 

Plata rapidă a câștigurilor

E primul motiv. Așa ar trebui să fie și pentru voi când alegeți să pariați online. Problema e că de multe ori nu poți afla dinainte. Trebuie să-ți faci un cont, să câștigi, iar abia apoi să vezi cât durează o retragere. Fiind unul dintre cele mai importante branduri din Europa, Unibet nu are probleme de cashflow. Niciodată în trei ani  de când am cont la ei nu mi s-a întâmplat să fie o întârziere. De obicei, dacă retragi pe card, banii intră în maximum 3 zile lucrătoare. Durează chiar și mai puțin, însă nu vreau să mă aventurez și să vă mint cu ceva. În cazul meu, de multe ori banii au ajuns pe card în două zile.

Ofertă foarte bună pe live

Îmi place să joc deseori la pariuri live, pe fotbal, pe baschet și pe tenis. La Unibet găsești tot ce ai nevoie. Ei spun că sunt numărul 1 pe live în România. Nu știu ce să spun sincer. E discutabil. Betano au și ei ofertă bună de live și cred că mai sunt vreo 2-3 agenții pe la noi care excelează. Dar asta nu înseamnă că nu găsești variantele dorite. La fotbal am găsit mereu ce am vrut, la tenis la fel, doar pe baschet aș vrea să pariez Total puncte pe echipă în sfert, variantă care nu există la Unibet. E un minus prea mic însă ca să spun că nu sunt buni.

Validarea pariurilor se face instant

Cel de-al treilea motiv merge mână în mână cu precedentul. Am întâlnit cazuri din păcate la unele agenții unde pariezi pe un eveniment, iar pariul nu-ți este validat nici la 30 de minute de la încheierea evenimentului respectiv. La Unibet nu este cazul. Fiecare pariu efectuat se validează la 10-50 de secunde după încheierea lui. Rareori ți se întâmplă să dureze mai mult de trei minute validarea unui bilet. Un pariu din 70 probabil. Iar asta e valabil și când pui bilete pre-match, și când pariezi live, mai ales când pariezi live și nu vrei să fii scos din ritm de o validare greoaie.

Fără limitări de pariere

N-aveți idee câte case de pariuri online licențiate în România își limitează clienții la sume mai mari. La unele nici măcar nu trebuie să joci sume mari ca să fii limitat. Dacă nu știți ce înseamnă asta, vă spun eu. De exemplu, vrei să pariezi 1.500 RON pe un anumit pariu, iar agenția nu te lasă și îți transmite că poți juca de fapt doar 300 RON. Nu e deloc plăcut. Acest lucru se întâmplă de obicei la agențiile mici, care nu au de unde să scoată bani rapid pentru plăți. E valabil și la retrageri, de aceea durează la unele și mai mult de 5 zile să-ți ajungă banii pe card. Dar la Unibet nu am întâlnit vreodată o asemenea problemă. Desigur, vorbesc strict de cazul meu. Acum chiar nu știu dacă te vor limita că joci 10.000 RON pe un eveniment. Mă îndoiesc totuși.

 CLICK AICI PENTRU A ÎNCEPE PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE LA UNIBET 

Opțiunea cashout

O să-mi spuneți că multe case de pariuri online au disponibilă această opțiune, dar vă întreb: de câte ori o puteți folosi? Sunt agenții care îți oferă cashout la bilete doar când răsare Soarele și se aliniază astrele. La Unibet mereu ai această opțiune disponibilă, ori la bilete, ori la pariuri live, unde se joacă mai mult evenimente single. Plus că atunci când apeși pe ea, în 90% din cazuri chiar funcționează și nu îți va apărea un mesaj de genul „Funcție indisponibilă. Încercați din nou vă rugăm”, cum se mai întâmplă prin alte părți…

Ofertă bună în general pe sport

Vă anunțam mai sus despre oferta foarte bună pe live. Trebuie să o menționez și pe cea pe sport. Vorbesc aici de pariurile pre-match. Găsiți tot ce doriți cu siguranță, sute de variante la campionatele de top și nu numai. Vreți să pariați pe șah, netball, surfing? Le aveți și p-astea disponibile, deși eu nu cred că am dat vreodată click pe ele. Sunt atât de multe evenimente, că nu mai rentează să le cauți în meniu, ci doar să folosești opțiunea de căutare. Chiar recomand asta. Nu vă mai complicați să umblați în meniu. Pur și simplu dați search cu numele echipei/jucătorului pe care o/îl căutați și o să vă apară acolo mai rapid evenimentul dorit. E mult mai ok așa.

Streaming pentru orice dorești

Cred că am ajuns la motivul cu numărul 7. Să analizăm un pic și oferta de streaming. Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 și alte 7-8 campionate decente. La absolut fiecare meci din aceste ligi aveți streaming disponibil. Sunt mii de evenimente săptămânal, nu doar pe fotbal, ci pe toate sporturile. Cred că nu e turneu ATP și WTA care să nu se vadă la Unibet. Unele se pot mări pe ecran destul de mult pe desktop și toate se văd full screen pe mobil. Ceea ce mă deranjează este că atunci când pariez live, nu trebuie să fiu atent la scorul separat, care se actualizează mai repede decât imaginea în sine. Dar așa e peste tot. Trecem cu vederea.

Simplu de pariat pe mobil

Nu sunt un fan al pariurilor pe mobil pentru că mi se pare incomod să te uiți la un ecran mic. E mult mai relaxant pe laptop sau pe calculator. Însă știu că mulți dintre voi folosiți telefonul mobil în permanență, așa că trebuie să vă prezint cum stă treaba. Atunci când am pariat pe mobil la Unibet, nu am întâmpinat nicio dificultate. Meciurile sunt ușor de găsit, poți alege ușor cotele, streamingul funcționează fără probleme. Așadar, dacă vă place să jucați pe mobil, o puteți face fără griji la Unibet. Sunt aceleași opțiuni ca în versiunea pentru desktop. Pe lângă plasarea de pariuri, puteți depune sau retrage bani la fel de rapid.

Pariuri online la Unibet
Pariuri online la Unibet

Opțiunea creare pariu

E o funcție nouă pe care au băgat-o cei de la Unibet, unică în România. Creare pariu îți oferă posibilitatea să-ți alegi mai multe cote la același meci. E mai mult pentru distracție, nu să-ți faci un obicei din ea. Spre exemplu, poți să pui pe același bilet Barcelona  – Real Madrid 1, GG, Peste 10,5 cornere, și Peste 3,5 cartonașe galbene Real Madrid. E interesantă ideea, de luat în calcul la meciurile de top. Nu am urmărit sincer dacă e disponibilă la absolut orice meci.

Cote interesante și măricele

Un alt aspect important pe care orice parior trebuie să-l ia în calcul este cât de mari sunt cotele. Nu vă pot confirma dacă Unibet are cele mai mari cote de pe piață. Din ce am analizat, cel mai probabil nu, dar cu siguranță sunt acolo în top 3. E foarte important să existe cote avantajoase, mai ales dacă îți place să faci bilete cu mai multe meciuri. Una e să ai o cotă de 1.30 pe o favorită, alta e ca acea cotă să fie de 1.20. Când pui mai multe meciuri pe bilet, se face o diferență mare. Însă Unibet stă cel puțin decent pe cote, peste medie, asta vă pot spune cu certitudine.

Suport clienți decent

Spun decent pentru că foarte rar mi s-a întâmplat să apelez la ei cu vreo problemă. Nu cred că am discutat de mai mult de trei ori în trei ani, iar de fiecare dată când s-a întâmplat asta problema a fost rezolvată rapid. Găsiți oricum la ei pe site categoria Centru de informații, unde aveți răspuns pentru orice nelămurire.

Zero probleme tehnice

Nu mulți se gândesc la acest lucru. Să știți că e extrem de neplăcut să vrei să pariezi și să te trezești că site-ul agenției unde ai cont e în mentenanță sau atunci când intri pe aplicație îți apar tot felul de erori care te împiedică să-ți faci biletul. Suntem în secolul XXI, în care tehnologia se dezvoltă incredibil de repede. Nimeni nu vrea astfel de probleme, iar la Unibet chiar nu mi s-a întâmplat vreodată ca site-ul sau aplicația să dea erori. Iar dacă s-a întâmplat, a fost atât de rar, că nici nu-mi mai amintesc.

Bun. Cam acestea sunt motivele care mă determină pe mine să pariez des la Unibet. Dacă pariați deja la această agenție, îmi puteți spune opinia voastră în comentarii. Ce vă place, ce nu vă place. Fiecare e liber să spună ce crede, cât timp e folosit un limbaj civilizat.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!