fbpx
spot_img

Cod promo pariuri sportive la Betfair. Te așteaptă 500 RON

Betfair este una dintre cele mai mari case de pariuri din lume, iar în România a reușit să se impună destul de repede, urcând repede în clasament.

Pe lângă elementul unic pe care îl are, Exchange, se poate lăuda și cu ofertele de bun venit la nivelul pieței din țara noastră. Suma pe care o oferă în total este de 500 de lei, în linie cu majoritatea operatorilor de pariuri online disponibili.

Cod promo pariuri sportive la Betfair

[supsystic-price-table id=76]

Mi se pare foarte important să vă spun de la început că există o diferență între bonusul de bun venit sport și bonusul de bun venit exchange. Există foarte multă lume care consideră că sunt același lucru, însă aici voi povesti despre bonusul pentru pariuri sportive, care poate ajunge până la 500 de lei.

Este foarte simplu să iei bonus maxim, iar pentru acest lucru trebuie urmați acești pași.

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT LA BETFAIR PARIURI SPORTIVE 

  1. Te înregistrezi la Betfair folosind codul promoțional ZBAN01
  2. Plasezi 5 pariuri simple de minimum 50 lei
  3. Primești un bonus de 100 lei
  4. Dacă repeți acești pași de 5 ori, ajungi la un bonus total de 500 de lei.

Condiții de rulaj bonus pariuri Betfair

Mi se pare destul de ușor de obținut bonusul, având în vedere că e nevoie de cinci pariuri simple de minimum 50 de lei, plasate fiecare la o cotă minimă de 1.50. Bineînțeles, pariurile trebuie să fie diferite, deoarece nu se iau în calcul cele plasate pe aceleași selecții. Bonusurile vor fi acordate în maximum 24 de ore de la îndeplinirea condițiilor.

În opinia mea, este un bonus de bun venit perfect pentru jucătorii care vor să parieze, nu doar să primească o sumă mare de bani. Limita pentru fiecare pariu este bună, 50 de lei, iar din când în când mai primești nu extra bonus de 100 de lei.

  • Atenție însă că toate aceste pariuri, în număr total de 25 pentru bonusul maxim trebuie plasate în termen de 30 de zile de la deschiderea contului.
  • De asemenea, mi se pare important să menționez că fiecare etapă de câte cinci pariuri pentru un bonus de 100 de lei trebuie să se desfășoare în maximum o săptămână.

În concluzie, mi se pare foarte avantajos bonusul de bun venit de la Betfair, în special pentru că te ține activ încă de la deschiderea contului. Dacă ești pasionat de pariurile live, poți să primești pariurile gratuite foarte repede, mai ales într-un weekend cu foarte multe evenimente. Din acest motiv, consider că este o variantă de top pentru un parior care vrea să înceapă această aventură a pariurilor și să primească și bonusuri atractive încă de la început.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,022 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!