fbpx
spot_img

Cod promoțional Betfair Exchange. Cum activezi 150 RON pariu fără risc

Ce face Betfair diferit față de restul caselor de pariuri din România? Vă spun eu: Betfair Exchange. Posiblitatea să vinzi pariurile, să faci exchange și să treci cu pariurile sportive la un alt nivel.

Sună complicat? Poate la început, dar cei de la Betfair s-au gândit că este mult mai simplu dacă descoperi acest produs fără riscuri. Da, fără riscuri, deoarece ai un bonus de bun venit sub forma unui pariu fără risc de până 150 de lei.

Cod promoțional Betfair Exchange

Să începi aventura exchange-ului cu un pariu fără risc este foarte simplu și o să explic în doar câteva rânduri ce este de făcut:

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT LA BETFAIR EXCHANGE 

  1. Deschizi un cont nou la Betfair folosind codul promoțional EXCN30
  2. Plasezi primul tău pariu pe Exchange în termen de 7 zile de la înregistrarea contului.
  3. Suma minimă trebuie să fie de 150 de lei. Dacă plasezi un pariu cu o sumă mai mică, aceasta nu este luată în calcul pentru oferta de bun venit. Dacă pariul e pierdut, primești banii CASH înapoi în cel multe 48 de ore.

Cum activezi 150 RON pariu fără risc

Așa cum se întâmplă cu toate pariurile fără risc, pentru a intra în posesia bonusului trebuie să pierzi primul pariu pe care l-ai plasat din bani reali. Este o ofertă foarte bună, pentru că joci relaxat primul pariu pentru că nu ai cum să pierzi, deoarece iei banii înapoi CASH. Dacă primul pariu plasat este câștigător, atunci oferta este considerată terminată și nu mai primești acest bonus.

Când am încercat acest bonus de bun venit, banii mi-au intrat în cont foarte repede, chiar dacă în termeni și condiții este menționat că aceștia vor ajunge în termen de 48 de ore de la finalul pariului plasat.

Ce este Betfair Exchange

Betfair Exchange este diferit de pariurile normale. De ce? Pentru că joci împotriva altor jucători, așa că și cotele sunt diferite și de multe ori mai bune. Într-un fel, pentru cei care sunt pasionați de domeniul pariurilor și cunosc termenii, faci trading sportiv, adica tu esti casa de pariuri și alți jucători pariază pe cotele tale. Este o experiență foarte interesantă, unde poți câștiga foarte mulți bani, însă trebuie să vă spun din proprie experiență că este nevoie de atenție la început pentru a înțelege foarte bine despre ce este vorba. Mai multe detalii găsiți în acest vlog.

Oferta celor de la Betfair este ideală pentru un jucător nou de Exchange, pentru că îți încerci norocul fără risc, pentru că primești banii înapoi de la casa de pariuri. Și cum spune și reclama celor de la Betfair, poți să pariezi că ceva se va întâmpla. Sau că nu se va întâmpla. Distracție plăcută!

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,022 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!