fbpx

Cota 2 Andrei Dumitru 12 iulie 2019

Biletul Cota 2 de joi, 12 iulie, conține două meciuri. Este vorba despre cele două semifinale de pe tabloul masculin de la Wimbledon. Așadar, partidele programate pentru penultimul act sunt Rafael Nadal – Roger Federer și Novak Djokovic – Roberto Bautista Agut.

Cota 2 Andrei Dumitru 12 iulie 2019

Meciul meciurilor din circuitul masculin ATP se joacă astăzi în semifinala Grand Slam-ului de la Wimbledon. Rafael Nadal își întâlnește marele rival, pe Roger Federer. Aceasta va fi cea de-a 40-a întâlnire între jucătorii care ocupă locul 2, respectiv locul 3 în ierarhia mondială. Va fi totodată și cea de-a patra confruntare pe iarbă între cei doi. Ei s-au întâlnit succesiv în finalele din 2006, 2007 si 2008, cu elvețianul ieșind învingător în primele două. Dacă ibericul e supranumit regele zgurii, iarba este suprafața preferată a elvețianului, care țintește cea de-a noua victorie la Wimbledon.

Îți recomand să-ți , unde primești 500 RON bonus la prima depunere, ai ofertă bună, streaming live, cashout și multe alte facilități, inclusiv bilet bonus dublu fără cotă minimă de 1.25!

Cota 2 Andrei Dumitru 12 iulie 2019
Cota 2 Andrei Dumitru 12 iulie 2019

 


Cota 2 Andrei Dumitru 12 iulie 2019

În cealaltă semifinală, liderul mondial, Novak Djokovic îl întâlnește pe Roberto Bautista Agut. Sârbul e favorit cert să acceadă în ultimul act la cea de-a 11-a întâlnire directă pe care o are cu al 22-lea jucător al lumii. Până acum, scorul este de 7-3 în favoarea lui Djokovic. Spaniolul are însă avantaj moral în fața lui Nole datorită ultimelor două rezultate, care au fost înregistrate chiar în acest an. Cei doi s-au întâlnit la Doha și la Mastersul de la Miami, iar de fiecare dată s-a impus Batista Agut. În Statele Unite, ibericul a câștigat cu scorul de 1-6, 7-5, 6-3, în timp ce în Qatar succesul a fost obținut ceva mai dificil: 3-6, 7-6, 6-4.
Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!