fbpx

Cota 2 Andrei Dumitru 7 aprilie 2019

Pentru Cota 2 de duminică vă propun un meci din Liga a 2-a și un altul din Premier League. Jucate împreună la Fortuna, cele două dueluri dau exact o cotă de 2.00 pe biletele voastre. 

Cota 2 Andrei Dumitru 7 aprilie 2019

Petrolul a obținut o victorie mare în runda precedentă, când a învins-o cu 1-0 pe teren propriu pe U Cluj. Acel joc a reprezentat debutul lui Gheorghe Mulțescu pe banca tehnică a clubului din Ploiești. Debutul în noul său mandat, căci „SMURD”, așa cum e poreclit antrenorul datorită capacității sale de a resuscita rapid echipe aflate în criză, a mai pregătit-o pe Petrolul și în trecut. A fost un meci perfect făcut de ploieșteni, care nu le-au dat adversarilor nicio șansă. Aerostar Bacău e la retrogradare și vine după trei înfrângeri la rând. Petrolul ocupă locul 6, dar e la numai trei puncte de podium. În plus, în această rundă ocupantele locurilor 1 și 3 joacă între ele. Victoria Petrolului la Bacău este în opinia mea unul dintre cele mai bune pariuri ale zilei de duminică.

Pe bilet vă spuneam că mai am și semifinala de Cupa Angliei dintre Watford și Wolves. Probabil că niciuna dintre echipe nu se gândea că va ajunge până aici, însă acum presiunea e mare pentru ambele. Wolves pare cea mai bună echipă din afara Big 6 (City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham și United). Are o armată de portughezi și a produs rezultate grozave, mai ales cu echipele mari. Cred că Wolves va înscrie un gol în timpul regulamentar, semifinala având loc pe teren netru, pe Wembley. Jimenez, cel mai bun marcator din lot, a fost cumpărat definitiv în această săptămână, astfel că e motivat la maximum de a-și ajuta echipa. Wolves au și o revanșă de luat pentru eșecul cu 0-2 suferit în turul din Premier League. Cele două echipe se vor mai întâlni o dată la returul din campionat, pe 27 aprilie.

spot_img

PONTURILE DE AZI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!