fbpx
spot_img

Cota 2 AZI 13 ianuarie 2023

Chiar dacă Juventus a legat multe victorii în Serie A, mi se pare că este într-o scădere evidentă de valoare individuală din cauza problemelor pe care le au conducătorii acestui club. Ultimele victorii au fost trase de păr tare de tot.

Cota 2 AZI 13 ianuarie 2023

Napoli este foarte aproape de visul suprem, titlul de campioană în Italia. Echipa napoletană visează cu ochii deschiși la acel moment, dar până atunci trebuie să rămână o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Avansul pe care napoletanii l-au luat la acest moment este unul care să le oferă o speranță în plus, iar faptul că Juventus este într-un soi de căutare pe sine trebuie să ofere o și mai mare încredere pentru acest joc.

Juventinii au început să folosească tot mai mulți tineri în fiecare meci, pare că se pregătește de niște sancțiuni foarte grave pentru viitor. Mă gândesc că jucătorii lui Juve nu vor putea să facă față presiunii napoletane, mai ales dacă echipa gazdă o să ofere „război” la fiecare duel pentru minge.


Napoli – Juventus 1 @ 2.02


Cota 2 AZI 13 ianuarie 2023

Sunt ceva diferențe la acest moment între cele două cluburi, singurul lucru pe care Juve îl are de partea sa fiind unitate de grup. Această unitate a adus victoriile din 2023, această unitate de grup face ca acest club să nu înceapă să cadă în clasament din cauza unor rezultate nefavorabile.

Napoletanii evocă de fiecare dată istoria și divinitatea când se duelează cu Juventus, de multe ori aceasta din urmă pare că a și venit în ajutorul echipei gazdă. Mizez pe Napoli, are o experiență ceva mai bună la acest moment la nivelul lotului de jucători.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!