fbpx
spot_img

Cota 2 AZI 26 noiembrie 2022

După ce am văzut ce s-a întâmplat în a doua repriză a meciului dintre Argentina și Arabia Saudită, parcă discursul ce a apărut pe net al antrenorului francez al saudiților are o logică și o explicație. Echipa a reacționat foarte bine la motivația antrenorului său.

Cota 2 AZI 26 Noiembrie 2022

Să bați Argentina în meciul de debut de la un mondial este un vis al oricărei națiuni din fotbal. Nu contează că te numești Italia, Germania sau Brazilia, când pronunți numele țării lui Messi te trec anumiți fiori pe piele. Un meci de vis făcut de saudiți, un meci care cu greu o să mai fie egalat din punct de vedere al determinării fotbaliștilor. Acum că s-au trezit cu trei puncte în clasament, cred că saudiții au alte pretenții de la ei.

Meciul cu Polonia este mult mai ușor de abordat pentru Arabia Saudită, pentru că „leșii” nu au arătat mai nimic în primul joc. Este o diferență mare între Lewa de la Barcelona și Bayern și cel de la naționala Poloniei. Acesta a ratat și un penalty în meciul de debut cu Mexic. La cum s-au prezentat cele două națiuni la acest turneu final, Arabia trebuie să nu piardă acest joc, pentru că pare echipa mult mai bună la acest moment.


Tunisia – Australia 1X @ 1.30
Polonia – Arabia Saudită X2 @ 2.15
Curs Final: 2.79


Cota 2 Fotbal 26 Noiembrie 2022

Australia a marcat prima în partida cu Franța, am crezut că vom asista la o nouă mare surpriză la acest turneu final. Din păcate pentru „canguri”, aceștia au clacat într-un final pentru că francezii vin de la un alt nivel valoric. Acum, meciul cu Tunisia este unul care a devenit decisiv pentru Australia, asta pentru că o nouă înfrângere ar însemna eliminarea acestei națiuni.

Tunisienii au avut parte de un număr impresionant de suporteri, aceștia au reușit să-și împingă echipa spre un rezultat foarte ok în primul joc. Mă aștept să văd o echipă a tunisienilor care să pună o presiune fantastică pe Australia și astfel să se și impună destul de lejer.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,022 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!