fbpx
spot_img

Cota 2 AZI 28 ianuarie 2023

Bayern are ceva probleme la acest moment, echipa bavareză se chinuie în fiecare meci din Bundesliga. Barcelona transferă fotbaliști pe bandă rulantă și extinede contractele celor tineri de la o zi la alta.

Cota 2 AZI 28 ianuarie 2023

Lupta pe care o duce Barcelona cu Real Madrid în acest sezon este una epică, ambele cluburi țin morțiș să câștige La Liga și astfel să-și tragă partea banului. După o secetă de rezulatte bune, Barcelona a investit foarte mult în tineri și are o perspectivă extrem de bună. La fel și Real Madrid, dar este o diferență mare între cele două proiecte, Barcelona a investit în tinerii de la academia sa, iar Realul cumpără tot ce este mai bun pe piața transferurilor.

Până acum, în campionat, totul se prezintă extrem de ok pentru echipa catalană, nici nu se simte că Barcelona are probleme mari financiare. Lewandowski este același lider care a fost la Bayern și Dortmund, doar că nu mai marchează la fel de mult. Deplasarea de azi este una abordabilă pentru catalani, aceștia doar trebuie să fie atenți în cele 90 de minute, pentru că restul o să vină de la sine.


Bayern – Frankfurt Peste 2,5 goluri @ 1.33
Girona – Barcelona 2 @ 1.62
Curs Final: 2.15


Cota 2 AZI 28 ianuarie 2023

Dacă se încuracă și azi, Bayern riscă să-și complice și ami mult existanța în acest sezon. Nu doar Leipzig s-a înscris în lupta pentru titlul de campionată în Germania, mai este și Union Berlin, dar și adversarul de azi, Frankfurt.

Nu trebuie uitată Dortmund, marea rivală a bavarezilor, aceasta din urmă a reușit două victorii în acest an calendaristic și astfel are o poziționare foarte bună în clasament. Bayern este în fața unui joc foarte greu, Frankfurt fiind una dintre urmăritoare are și acel ceva care o poate face să câștige în meciul de azi.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!