fbpx
spot_img

Cota 2 AZI 28 noiembrie 2022

Cristiano Ronaldo a fost acuzat de foarte mulți oameni că a obținut acel penalty într-un mod șiret, dar ce uită acești oameni este faptul că avem două rânduri de „fluierași”. Meciul cu Uruguay este decisiv doar pentru echipa din America de Sud.

Cota 2 AZI 28 Noiembrie 2022

Grupa celor două rivale este una destul de lejeră, Coreea de Sud și Ghana fiind celelalte două combatante. Până acum au fost rezultate normale, poate un pic la Uruguay vs Coreea de Sud am avut parte de o surpriză. Ghanezii au încercat din răsputeri să convingă că nu au făcut deplasarea doar pentru poze în Qatar.

Meciul cu Portugalia a fost unul extrem de echilibrat, Ronaldo și compania au avut ceva de tras până s-au desprins pe tabela de marcaj. În momentul în care totul părea că duce spre o victorie a lusitanilor, aceștia au început să facă multe schimbări și au avut astfel mari emoții în ultimele minute ale partidei. Acum, când vorbim de meciul cu numărul2, lusitanii întâlnesc un altfel de „animal”, unul care are individualități care l-ar putea face invidios și pe cel mai mare fan al Portugaliei.


Portugalia- Uruguay Peste 2,5 goluri @ 2.37


Cota 2 Fotbal 28 Noiembrie 2022

Uruguay este o echipă cu fotbaliști de talie mondială, aceștia la rândul lor sunt foarte conectați la acest eveniment planetar. Meciul în sine se anunță unul foarte disputat, chiar mă aștept la foarte multe cartonașe galbene pentru că intrările la minge vor atinge limita de sus bunului simț.

Sper să vedem și goluri, deși la acest turneu final nu prea se întâmplă acest lucru. Oricum, ce am observat în ultimele partide de la mondial este faptul că se marchează foarte mult în repriza secundă. De obicei se întâmplă ca prima repriză să fie una de tatonare, astfel că spectacolul lipsește oarecum, dar în momentul în care se marchează primul, meciul o ia razna de-a dreptul.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,022 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!