fbpx
spot_img

Cota 2 AZI 3 decembrie 2022

Au început meciurile care nu mai lasă nicio șansă după disputarea lor. Argentina a avut noroc cu carul, își dispută locul în sferturi cu Australia. Poate că la fel a avut noroc și Olanda, pentru că SUA nu este la același nivel.

Cota 2 AZI 3 decembrie 2022

Două națiuni care au șanse mari să ajungă în sferturi, Olanda și Argentina. Messi și compania visează cu ochii deschiși la finala acestui turneu final, dar aceasta este tare departe la acest moment. Partea de tablou pe care se află Argentina este una tare dificilă, Messi trebuie să facă un turneu final de excepție pentru a-și conduce echipa spre un nou succes mondial.

Olandezii au anumite limite în exprimare, dar în același timp par o echipă mai echilibrată ca niciodată. Olandezii au ajuns să nu aibă mari nume în atac, dar felul în care băieții care intră pe teren evoluează la acest mondial le dă acestora un imbold să meargă mai departe. Cele două surprize din optimi, Australia și SUA s-au trezit într-o companie foarte selectă.


Olanda – SUA 1 @ 2.05
Argentina – Australia 1 @ 1.24
Curs Final: 2.54


Cota 2 AZI 3 decembrie 2022

Ambele națiuni au alte sporturi care sunt la putere printre cetățenii lor de acasă, dar fotbalul și-a făcut loc în ultimii ani încet și sigur. Americanii au foarte mulți jucători în Europa, la echipe foarte bune, dar valoarea individuală nu este una care să le ofere o șansă clară în această seară.

De australieni nu se pot spune multe lucruri, asta și pentru că nu au foarte mulți fotbaliști care să evolueze la un nivel bun în Europa, dar formează o echipă mult mai compactă decât SUA. Nu este loc de surprize în această seară, din păcate pentru cele două națiuni care reprezintă echipele oaspete din aceste partide.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!