fbpx
spot_img

Cota 2 AZI 30 noiembrie 2022

Australia și Danemarca își dispută locul în optimi, meciul se anunță foarte disputat, dar cu o favorită certă, Danemarca. Franța se pregătește deja de faza eliminatorie, acum poate să folosească mai multe rezerve.

Cota 2 AZI 30 Noiembrie 2022

Danezii au un singur punct după primele două partide, înfrângerea cu Franța a fost una la care te cam așteptai, să zicem, dar egalul cu Tunisia a fost unul puțin așteptat. Danezii au dominat fotbalul din Europa în Liga Națiunilor și în preliminariile de mondial, modul în care și-a câștigat aceste grupe de calificare a fost unul impresionant.

Nu se poate spune că Danemarca este vreo mare super putere în fotbal, dar face lucrurile exact așa cum trebuie. Danezii trebuie să câștige și punct, nu au altă șansă în a se califica mai departe. Două națiuni extrem de diferite, două națiuni care reprezintă două modele demne de urmat în fotbal. La cum s-a prezentat Australia la acest turneu final, mă gândesc că are capacitatea de a marca în meciul de azi.


Tunisia – Franța Peste 1,5 goluri @ 1.28
Australia – Danemarca Peste 2,5 goluri @ 1.95
Curs Final: 2.49


Cota 2 Fotbal 30 Noiembrie 2022

Franța poate să-și odihnească o parte dintre fotbaliștii de bază. Aceștia au avut parte de un sezon foarte greu până în prezent și merită o mică pauză de relaxare. Franța nu poate pierde primul loc din grupă, singurul lucru care se poate întâmpla este să piardă un pic din concentrare.

Știm cu toții forța Franței, indiferent de cine și de cum joacă într-un meci anume, dar un joc fără miză este destul de greu de gestionat. Este șansa multora din lotul lărgit al Franței, aceștia vor avea posibilitatea de a reprezenta echipa națională la un mondial, așa că vor da totul în cale 90 și ceva de minute de joc.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,022 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!