fbpx
spot_img

Cota 2 AZI 31 octombrie 2022

Echipa lui Mourinho poate urca pe un loc de Champions League în cazul unui succes la Verona. Sezonul gazdelor a fost unul dezastruos până la acest moment, să vedem ce urmează după pauza provocată de mondial.

Cota 2 AZI 31 octombrie 2022

Un nou sezon în care AS Roma se chinuie să rămână o echipă constantă. Nu-i prea iese acest lucru lui Mourinho, acesta pare că s-a pierdut în detaliile fotbalului și nu reușește să-și redreseze cariera care este în acest moment în cădere. Mourinho a câștigat Conference League cu Roma, dar acest trofeu nu reprezintă mai nimic în fotbalul mare, în fotbalul care contează cu adevărat.

Dacă romanii se vor încurca de penultima clasată în meciul de azi, eu zic că o să fie vina lui Mou, pentru că diferențele dintre echipa sa și gazde sunt foarte mari. Romanii au mari probleme cu golurile marcate, doar 13 reușite pentru o echipă ce are foarte multă calitate individuală în lot.


Verona – AS Roma GG și peste 2.5 goluri @ 2.30


Cota 2 AZI 31 octombrie 2022

Poate că Mourinho transmite un mesaj de concentrare maximă la fiecare meci, dar nu pare că jucătorii reușesc să îndeplinească cerințele managerului portughez. Mă aștept la un meci complicat pentru Roma, asta și pentru că Verona a cam reușit rezultate bune cu echipele mari pe propriul teren.

Veronezii au o serie lungă de înfrângeri la acest moment, moralul jucătorilor este la cote foarte mici, dar un meci c AS Roma se joacă cu sufletul și se câștigă cu mintea. Dacă Roma vrea să scoată cele trei puncte din partida de azi, nu doar că trebuie să ofere 100%, ci un pic mai mult. Veronzeii au marcat cel puțin trei goluri în ultimele două confruntări directe de pe propriul teren.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!