fbpx
spot_img

Cota 2 AZI 5 ianuarie 2023

Premier League ne oferă un super meci azi, Chelsea vs Man. City, două dintre cele mai bogate cluburi din fotbalul englez. Dacă echipa lui Guardiola este din nou în top, Chelsea are de tras pentru a ajunge în preajma Big Six.

Cota 2 AZI 5 ianuarie 2023

Londonezii au de recuperat zece puncte până la locul 4, loc ocupat în acest moment de Man. United. Din cele 16 etape disputate până la acest moment, Chelsea a reușit contraperformanța de a pierde deja 5, iar golaverajul este la fel de modest, 20-18.

Fanii au început să pună o presiune foarte mare pe managerul echipei, iar acesta a început să le răspundă prin presa din Albion. Nu este o situație ușor de gestionat la Chelsea, din ce am văzut noul acționar majoritar este un american, așa că nu am pretenția că se pricepe la fotbal. Lui îi place sportul și probabil banii, iar în Anglia trebuie să-ți placă în primul rând fotbalul, apoi restul lucrurilor.

„Cetățenii” lui Pep Guardiola au foarte multe probleme pe cap, tot încearcă să schimbe din mers sistemul de joc, mai ales acum de când s-a întors la echipă și atacantul argentinian care a făcut senzație în Qatar, Alvarez.


Chelsea – Man. City X2 și peste 2,5 goluri @ 2.15


Cota 2 AZI 5 ianuarie 2023

Este greu să joace în fața lui Haaland, de aceea mă gândesc că trebuie într-un fel schimbat sistemul de joc, poate un sistem cu două vârfuri este de luat în seamă de managerul catalan.

Dacă acest joc avea loc la Manchester, atunci mă gândeam foarte serios să joc solist pe City, dar trebuie să o luăm în considerare și pe echipa din Londra, mai ales că evoluează acasă. La cum s-a prezentat City în ultimele două meciuri, mă aștept la un joc tare dificil pentru Guardiola și compania.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!