fbpx

Cota 2 Betfair din 1 martie 2021

Poate profită și Everton de forma slabă în care se află Southampton, mai ales că locurile de Champions League sunt extrem de aproape. Real Madrid trebuie să câștige un meci ce o să fie extrem de complicat, cu Real Sociedad.

Cota 2 Betfair din 1 martie 2021

După victoria obținută în marele Derby cu Liverpool, Evreton se întoarce la lucrurile mai pământești. Meciul cu Southampton trebuie să fie unul lejer, unul normal de campionat. „Sfinții” nu trec prin cea mai bună formă sportivă, dar au început să-și închege o echipă competitivă. Chiar dacă a pierdut multe din ultimele etape de Premier League, Southampton a jucat un fotbal bun în multe momente ale acelor înfrângeri. Evreton trebuie să aibă foarte mare grijă la jocul de atac al echipei oaspete.


Everton – Southampton 1X @ 1.31
Real Madrid – Real Sociedad 1 @ 2.02
Curs final la Betfair @ 2.64

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 Betfair din 1 martie 2021

Rezultatele din această etapă au făcut ca Real Madrid să cadă pe locul 3. Madrilenii au în fața lor un meci extrem de dificil, Real Sociedad vine în vizită și nu este o echipă care să facă multe concesii. Norocul Realului din Madrid este că lista de accidentați de la Sociedad este extrem de lungă. Chiar dacă ar pierde în această seară, Sociedad nu cade de pe locul 5. În schimb, Real Madrid nu-și permite să piardă acest joc, Atletico s-a impus la Villarreal și mai are și o restanță de disputat.

Două meciuri extrem de complicate, două meciuri în care echipele oaspete au destule probleme pe cap, dar în același timp au și suficientă valoare pentru a câștiga cele trei puncte. O să mizez pe echipele gazdă, fac acest lucru pentru că ambele au un obiectiv de îndeplinit, iar acest lucru trebuie să conteze mult mai mult decât forma sportivă.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!