fbpx
spot_img

Cota 2 Betfair din 12 aprilie 2021

Benevento a făcut multe meciuri memorabile, iar dacă ținem cont că acesta este primul sezon de Serie A, atunci acest lucru este și mai impresionant. West Brom a prins puțin curaj după victoria din ultima etapă.

Cota 2 Betfair din 12 aprilie 2021

În acest moment, chiar și după victoria cu Chelsea, West Brom este departe de zona verde din Premier League. Fiind un meci pe propriul teren, cu o echipă aflată în derivă în acest moment, West Brom poate să aibă mare încredere în faptul că poate câștiga din nou cele trei puncte puse în joc.

„Sfinții” sunt pe un drum ce duce către o prăpastie, pare că nimeni și nimic nu are capacitatea să oprească acest bolovan ce se rostogolește. Southampton a ajuns la 53 de goluri primite, având a treia cea mai slabă defensivă din Premier League. Newcastle, prima echipă de peste linia roșie, are un total de 32 de puncte, în timp ce West Brom a ajuns la cota 21. Doar victoria o menține în viață pe est Brom, egalul mai mult o încurcă pe echipa gazdă.


West Brom – Southampton 1X @ 1.72
Benevento – Sassuolo Gol Benevento @ 1.32
Curs final la Betfair @ 2.27

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 Betfair din 12 aprilie 2021

În Italia se practică în continuare reciprocitatea. Benevento s-ar putea să beneficieze de acest lucru. Torino a profitat de un astfel de joc, acum Benevento are parte de un duel cu o echipă ce nu trage pentru niciun obiectiv. Sassuolo, una dintre cele mai spectaculoase echipe din Serie A, are 40 de puncte și nicio șansă în a prinde plutonul de cupe europene.

Dacă nu se întâmplă nimic aiurea, Benevento se impune cu siguranță în meciul de azi. În mare, Benevento are capacitatea de a nu pierde un meci cu Sassuolo, dar cred că o să fie un meci câștigător la finalul acestei seri. Oaspeții nu se pot baza pe aportul unor fotbaliști importanți și așa cum spuneam și mai sus, Sassuolo nu are vreun obiectiv pentru acest final de sezon.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!