fbpx

Cota 2 Betfair din 21 februarie 2021

CFR-ul nu a pierdut din 2013 la Mediaș, dar nici nu a avut parte de meciuri ușoare. Clujenii sunt obligați să se impună pe terenul Gazului, altfel FCSB are deja un mic avans în clasament. Un meci extrem de important.

Cota 2 Betfair din 21 februarie 2021

Iordănescu a cam pierdut un pic lucrurile de sub control, iar acest scandal legat de arbitraj a început să-i pună și mai multe probleme. Mihai Stoica este cunoscut pentru modul în care își destabilizează adversarii, prin faptul că îi „târăște” prin fel și fel de scandaluri. A reușit acest lucru și cu Dan Petrescu, în urmă cu mulți ani. Dacă Iordănescu nu reușește să treacă ușor peste nebunia asta din ultima vreme, s-ar putea să piardă de tot „frâiele” echipai sale. Asta fiind și dorința lui Stoica.


Gaz Metan – CFR Cluj 2 @ 1.65
Hoffe – Bremen Peste 2,5 goluri @ 1.75
Curs final la Betfair @ 2.88

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 Betfair din 21 februarie 2021

În altă ordine de idei, Gazul a schimbat mulți antrenori sezonul acesta, dar și-a păstrat un pic de aură câștigătoare de la fiecare. Fiind extrem de aproape de play-off, Gazul speră într-o minune, dar pentru acest lucru are nevoie de un succes cu CFR. Ușor de zis, greu de realizat. Câte probleme sunt și în tabăra echipai oaspete, jucătorii CFR-ului au calitatea necesară de a se impune la Mediaș, au nevoie de un pic de șansă, lucru care le-a lipsit în ultima vreme.

Bremen o prinde pe Hoffe într-un moment foarte dificil. Sunt peste zece jucători accidentați la echipa gazdă, iar Bremen este o echipă capabilă să marcheze cel puțin două goluri într-un astfel de duel. Hoffe a marcat în ultima vreme, dar problemele cu accidentările s-ar putea să o îngenuncheze pe echipa gazdă. Un meci cu goluri de ambele părți?! Da! Nu văd cum acest meci s-ar putea termina cu mai puțin de trei goluri marcate.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!