fbpx

Cota 2 Betfair din 22 februarie 2021

Juventus trebuie să revină în top 3, doar că are mare nevoie de cele trei puncte puse în joc cu cei de la Crotone. Dacă Sevilla câștigă la Pamplona, atunci echipa oaspete are toate șansele din lume la Champions League.

Cota 2 Betfair din 22 februarie 2021

„Bătrâna doamnă” nu trebuie să piardă posibilitatea de a câștiga trei puncte esențiale în lupta pentru un de Champions League. Anul acesta, Serie A ne propune o bătălie intensă pentru cele 4 locuri de Champions, o luptă la care participă și AC Milan, echipă ce a fost în umbra marilor sale rivale. Juve are ceva probleme de lot, dar nu are nicio scuză dacă pierde vreun punct din meciul de azi, diferența este prea mare între echipa gazdă și Crotone.


Brighton – Palace Gol Brighton @ 1.21
Juventus – Crotone Peste 2,5 goluri @ 1.45
Osasuna – Sevilla X2 @ 1.24
Curs final la Betfair @ 2.17

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 Betfair din 22 februarie 2021

Sevilla a întrerupt o serie de 9 victorii consecutive în meciul cu Dortmund. Sincer, cred că foarte mulți am crezut că Sevilla nu poate pierde cu Dortmund, dar Haaland a avut grijă se ne aducă aminte că este unul dintre cel mai buni atacanți ai continentului. Pentru meciul de azi, Sevilla are nevoie de foarte multă atitudine și determinare, fără acest două caracteristici, Sevilla nu are nicio șansă la Pamplona. Rare sunt momentele în care echipa gazdă nu poate juca 100% pe propriul teren, mai ales în meciurile cu echipa mari.

Brighton resimte în spatele său respirația lui Fulham. Dacă lucrurile vor continua în același mod, londonezii vor avea șanse din ce în ce mai mari în a evita retrogradarea. În acest moment cele două echipe sunt separate de 4 puncte, doar că cei de la Brighton au un meci în minus, cel de azi cu Palace. Forma de moment este de partea lui Brighton, plus că echipa gazdă este genul de echipă ce încearcă să joace ofensiv. Palace a căzut într-un fel de „depresie”, o nouă înfrângere ar avea darul de a trimite echipa oaspete la retrogradare.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!