fbpx

Cota 2 Betfair din 23 februarie 2021

Leeds are șansa de a câștiga trei puncte, pentru că Southampton este foarte jos din punct de vedere al moralului. Petrolul a prins un curaj incredibil după calificarea din Cupa României, să nu fie o bucurie exagerată pentru ploieșteni.

Cota 2 Betfair din 23 februarie 2021

Leeds și Southampton sunt două echipe ce joacă un fotbal spectaculos. Chiar dacă în ultima vreme Leeds ne-a cam trădat la capitolul meciuri cu multe goluri marcate, cred că putem avea un rezultat cu goluri marcate de ambele părți. Southampton a început să-și facă griji în privința retrogradării, iar Leeds nu este atât de departe pe cât ar vrea. Ambele echipe au primit câte 40 de goluri sezonul acesta, având două dintre cele mai slabe defensive din Anglia. Southampton a făcut câteva meciuri bune în ultima vreme, doar că nu s-au legat și rezultatele pozitive. Nu trebuie neglijat un pariu pe goluri.


Leeds – Southampton GG @ 1.53
Petrolul – Metaloglobus Peste 1,5 goluri @ 1.38
Curs final la Betfair @ 2.11

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 Betfair din 23 februarie 2021

La Ploiești este din nou un entuziasm foarte mare, dar ploieștenii uită că s-au calificat în Cupa României după ce au trecut de Poli Iași, una dintre cele mai slabe echipe din Liga 1. Moldovan a dat tonul entuziasmului la declarațiile de după meci. Dacă la echipa oaspete nu s-a schimbat ceva în ultima vreme, Petrolul o să aibă parte de un meci foarte greu astăzi.

Metaloglobus nu este genul de echipă care să joace cu teamă, are jucători de experiență în lot, jucători care pot face diferența în orice moment al jocului. Petrolul este un club foarte sentimental, dacă pasiunea este la cote mari, dacă lucrurile se leagă pe parcursul meciului, atunci echipa gazdă poate să câștige fără mari probleme cu orice adversar. Problema este că aceste lucruri nu se întâmplă foarte des.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!