fbpx

Cota 2 Betfair din 3 mai 2021

„Ciocănarii” se află în pericol de a pierde și locul de Europa League, nu doar pe cel de Champions League, loc la care au visat în ultimele luni. West Brom poate încerca o salvarea de la retrogradare istorică, dar nu o să-i fie ușor pe acest final de sezon.

Cota 2 Betfair din 3 mai 2021

West Ham se pregătește de o deplasare infernală, la Burnley. Echipa gazdă nu este vreo forță în fotbalul englez, dar pe propriul teren știe cum să abordeze astfel de jocuri. Burnley a pierdut foarte mult în ultimul an din cauza pandemiei, pentru că fanii săi reușeau să facă o atmosferă foarte ok la meciurile de acasă.

West Ham nu concepe să piardă al treilea meci la rând, asta ar însemna să piardă tot ce au făcut bine în acest sezon. Burnely este foarte aproape de zona roșie, așa că are mare nevoie de un punct, dacă nu de toate trei. Mă aștept la un meci încins, la un meci în care vom vedea atitudine din partea ambelor echipe, așa că am să mizez pe cartonașe, pentru că în acest gen de jocuri acestea apar de fiecare dată. Ambele echipe au mare nevoie de un rezultat pozitiv, iar egalul nu prea ajută pe niciuna dintre ele.


Burnely – West Ham GG @ 1.65
West Brom – Wolves 1X @ 1.50
Curs Final: 2.47

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 Betfair din 3 mai 2021

West Brom tebuie să ofere pe acest final de sezon foarte mult sacrificiu. Dacă echipa gazdă vrea să se salveze, atunci trebuie să sufere foarte mult în fiecare dintre etapele rămase de disputat. West Brom nu-și permite nici măcar vreun egal, are de obținut succese pe linie, asta în cazul în care mai speră la ceva de la acest sezon de Premier League. Wolves a avut parte de un sezon modest, dezastruos din punct de vedere al punctelor strânse. La meciul de azi, Wolves nu se bazează pe un număr mare de jucători importanți, așa că miza pe un „1X” nu pare atât de nebunească.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!