fbpx

Cota 2 Betfair din 30 aprilie 2021

Leicester a avut ceva emoții acum câteva etape că poate pierde locul de Champions, dar acestea s-au spulberat după două rezultate extrem de bune obținute consecutiv. Marseille a recuperat enorm în ultimele etape, acum vizează locul de Conference League.

Cota 2 Betfair din 30 aprilie 2021

În cazul în care obține un nou succes în Premeir League, Leicester ajunge la zece puncte diferență de locul 5, cu doar 4 etape până la finele acestui sezon. Cred că echipa oaspete este conștientă de acest lucru, iar deplasarea de azi o să fie tratată precum o finală. Leicester este o echipă constantă a Premier League, în ultimii ani a tot reprezentat Anglia prin Champions League și Europa League, iar primele 4 locuri din  clasament nu prea au avut necunoscute pentru Leicester.

Proiectul în sine s-a dezvoltat foarte mult în momentul în care Leicester a câștigat trofeul Premier League, acela a fost momentul cheie. În general, echipa oaspete nu face multe meciuri proste de-a lungul unui sezon, iar aceste momente durează foarte puțin timp, Leicester reușește imediat să-și revină pe drumul cel bun.


Southampton – Leicester X2 @ 1.32
Marseille – Strasbourg 1 @ 1.93
Curs Final: 2.54

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 Betfair din 30 aprilie 2021

Marseille este în cel mai bun moment al sezonului, în ultimele 7 etape de Ligue 1 a câștigat de cinci ori și a pierdut o singură dată. Forma bună a lui Marseille nu a adus prin consecință și o apropiere a acestui club de primele 4 clasate, ba din contră. Marseille are parte de un final de sezon excelent în momentul în care primele 4 clasate sunt într-o formă de vis. PSG are probleme mari în a câștiga un nou titlu, iar dacă este și eliminată din Champions League de către City, atunci putem să spunem că PSG a avut parte de un sezon ratat. Marseille trebuie să se mulțumească în acest an cu un loc de Conference League, nici nu cred că este ceva rău în asta. Mai ales că Marseille a făcut doar figurație în ultimele sezoane de cupe europene.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!