fbpx

Cota 2 Betfair din 4 aprilie 2021

Man. United își poate consolida locul 2, asta în cazul în care obține un succes cu Brighton. De câștigat ar avea și echipa lui Mourinho în cazul în care s-ar impune la Newcastle, Chelsea a avut grijă de acest lucru.

Cota 2 Betfair din 4 aprilie 2021

United se poate distanța la 4 puncte de locul 3, loc ocupat de Leicester. Să nu uităm, echipa gazdă a avut foarte mulți jucători plecați la echipele naționale, iar acest lucru s-ar putea să afecteze prestația lui United din meciul de azi. Adversarul este unul extrem de complicat, Brighton este una dintre echipele mici din Anglia ce joacă un fotbal ofensiv. De multe ori îi iese jocul, iar în momentele în care se întâmplă acest lucru, Brighton câștigă puncte de fiecare dată.

Fiind destul de aproape de retrogradare, Brighton trebuie să aibă mare grijă cu punctele pe care le pierde. Dacă se întâmplă să plece cu mâna goală de pe terenul lui United, nu este un capăt de țară, pentru că diferența față de locurile ce retrogradează este destul de mare. La momentul întreruperii sezonului, United avea o singură înfrângere în ultimele 15 partide disputate, să vedem cum reacționează echipa gazdă acum. Mă aștept la un meci tare greu pentru United.


Newcastle – Tottenham 2 @ 1.70
Man. United – Brighton 1 @ 1.72
Curs final la Betfair @ 2.92

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 Betfair din 4 aprilie 2021

Mourinho a spus: „Mulțumesc, Chlesea”. Echipa lui Mourinho o poate egala la puncte pe Chelsea, oricum lupta pentru locul 4 este extrem de intensă. Chelsea, Liverpool, Tottenham, Everton, West Ham, acestea sunt echipele ce se bat pe un singur loc de Champions. Meciul de la Newcastle nu o să fie unul lejer, pentru că echipa gazdă are mare nevoie de puncte și pentru că echipa gazdă are jucători ce pot face diferența.

Dacă Mourinho reușește să-și capaciteze jucătorii la importanța momentului, Tottenham se poate impune. Nu cred că trebuie să să ne așteptăm la multe goluri marcate, dar la fel de adevărat este și faptul că ambele echipe pot marca, având calitate necesară.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!