fbpx

Cota 2 Betfair din 5 aprilie 2021

Everton a pierdut în ultimele două etape de fiecare dată, iar acum are mare nevoie de cele trei puncte, altfel locul de Champions League îi spune adio. „Ciocănarii” dau târcoale zonei Champions League, însă nu au valoarea necesară pentru un final de sezon intens.

Cota 2 Betfair din 5 aprilie 2021

Cea mai mare problemă a lui Everton în acest sezon a fost inconstanța, după două trei victorii consecutive, au urmat de fiecare dată două trei rezultate negative, în special înfrângeri. Așa s-a întâmplat și până în pauza competițională, în ultimele trei partide oficiale, două de campionat, una de Cupa Angliei, Everton a avut înfrângeri pe bandă rulantă. Acestea fiind precedate de rândul lor de trei victorii, toate în campionat. Nu știu exact care este motivul inconstanței lui Everton, jucători buni sunt la echipă, manager cu experiență este la echipă, bani sunt, chiar nu înțeleg aceste căderi inexplicabile.


Everton – Crystal Palace Gol Everton @ 1.24
Wolves – West Ham Gol West Ham @ 1.38
Barcelona – Valladolid Peste 2,5 goluri @ 1.36
Curs final la Betfair @ 2.32

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 Betfair din 5 aprilie 2021

Noroc că a fost pauza de două săptămâni, pentru că meciul cu cei de la Palace o să fie unul extrem de dificil. Palace are în componența lotului său doar jucători cu experiență, iar aceștia pot face diferența extrem de lejer. Problema celor de la Palace este că vedetele au fost la echipa națională, unele dintre acestea tocmai în Africa. Dacă se respectă lucrul pe care vi l-am spus în prima parte, atunci Everton câștigă cu siguranță. Nu este atât de simplu, pentru că Everton are probleme mari de motivație, în rest stă foarte bine la toate capitolele.

West Ham poate urca pe locul de Champions League ocupat de Chelsea, în cazul unui succes la Wolves. Ușor de zis, greu de realizat. „Ciocănarii” au pierdut foarte multe puncte în acest final de sezon, dacă aveau câțiva jucători de o calitate superioară în față, poate că realizau ceva mai multe lucruri pozitive. În rest, cinste lui West Ham pentru realizările din acest sezon. Wolves a fost pusă la pământ de accidentarea lui Jimenez, de atunci a luat totul o turnură extrem de nefavorabilă.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!