fbpx

Cota 2 Betfair din 7 aprilie 2021

Două restanțe de Serie A deschid o nouă seară de Champions League. Juventus vs Napoli și Inter vs Sassuolo. „Bătrâna Doamnă” a ajuns cu „cuțitul la os”, nu mai are loc de eșecuri din acest moment. Interul poate pune o diferență și mai mare față de locul 2.

Cota 2 Betfair din 7 aprilie 2021

Juve a scos un singur punct din ultimele două etape de Serie A, și nu au fost două meciuri imposibile, ba din contră. Torino și Benevento, două adversare modeste pentru un club ca Juventus. Napoli este la egalitate cu Juve, astfel că o victorie în derby ar putea aduce un loc 3 pentru napoletani.

O să vedem un joc intens, cred că vom avea parte de multe cartonașe galbene, de multe faze de poartă, pentru că ambele echipe au mare nevoie de victorie, pentru că ambele echipe au mare nevoie de cele trei puncte. Juve a arătat foarte rău în ultima vreme, Pirlo a fost un fotbalist imens, dar ca antrenor, la primul său mandat, cred că a dat un mare chix. Ronaldo nu pare a avea motivația necesară pe acest final de sezon, dar cine știe, poate se reinventează din nou.


Inter – Sassuolo 1 @ 1.32
Juventus – Napoli Peste 2,5 goluri @ 1.72
Curs final la Betfair @ 2.27

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 Betfair din 7 aprilie 2021

Inter a dominat anul acesta fotbalul italian. AC Milan a fost o bună perioadă pe primul loc, dar Inter a fost constantă și în perioadă în care Milan era lider. Conte a avut un avantaj mare față de celelalte echipe, a ieșit din Champions League din faza grupelor, astfel că a avut mereu timp să-și pregătească meciurile de campionat. Meciul cu Sassuolo o să fie unul dificil, dar dacă Inter intră conectat 100% la ce are de făcut, atunci nu sunt probleme. Sassuolo are mari probleme în defensivă, primește goluri foarte ușor. Ultimul joc în care Sassuolo a scăpat fără gol primit datează din 11 decembrie 2020.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!