fbpx

Cota 2 Betfair din 8 aprilie 2021

Villarreal este în vârful de formă pe care și-l dorește managerul său, exact când încep meciurile decisive din Europa League. Dinamo Zagreb este o echipă obișnuită cu performanța, dar nu are „armele” necesare pentru a ajunge în semifinale.

Cota 2 Betfair din 8 aprilie 2021

Emery este un preferat al acestui trofeu, a câștigat de câteva ori cu Sevilla, iar acum încearcă același lucru și cu Villarreal. Omul a dat câteva rateuri în ultimii ani, la Arsenal și PSG, dar a vrut să încerce Everestul. Cred că și-a dat și el seama că nu este antrenor de nume mari, de echipe cu super nume de jucători în componența loturilor de fotbaliști.

Performanța de la Sevilla a avut un succes deosebit doar pentru faptul că Emery a fost șeful. În momentul în care managerul lui Villarreal nu a reușit să se impună la o echipă, rezultatele au fost extrem de modeste. Chiar dacă sunt în competiție echipe precum Man.

United, Arsenal, Roma, Villarreal are o șansă extrem de bună la acest trofeu datorită lui Emery. Dinamo Zagreb și-a depășit mult condiția, dar a ajuns în această postură pe merit. Experiența din sezoanele trecute a fost de mega ajutor în 2021.


Dinamo Zagreb – Villarreal Gol Dinamo @ 1.57
Granada – Man. United Peste 1,5 goluri @ 1.37
Curs final la Betfair @ 2.15

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 Betfair din 8 aprilie 2021

Granada este în cel mai bun moment al istoriei sale. Un meci cu United în sferturile Europa League, era doar un vis extrem de frumos la startul lui 2020/2021. Granada este într-un moment foarte prost al acestui sezon, echipa nu răspunde cerințelor antrenorului, dar într-un meci cu așa încărcătură emoțională, cred că fotbaliștii Granadei vor găsi resurse nebănuite.

Dacă se disputa acest meci într-o singură manșă, atunci Granada avea o șansă extrem de mare, dar meciul este în dublă manșă. Să zicem că se întâmplă un „cataclism” diseară, meciul se termină la egalitate, nu știu, nu o văd pe Granada câștigând. Cred că United are toate „armele” pentru a forța o victorie în Anglia.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!