fbpx
spot_img

Cota 2 din 11 noiembrie 2021

Germania s-a detașa destul de lejer în grupa din care facem parte și noi, doar Macedonia de Nord a reușit marea surpriză, chiar pe terenul nemților. În această seară avem nevoie de un egal în meciul dintre Armenia și Macedonia de Nord, oricum depindem doar de ce facem noi în meciul cu Islanda.

Cota 2 din 11 noiembrie 2021

Germania a reușit bilanț care îți dă fiori, 7 victorii și o singură înfrângere, coroborate toate acestea cu un golaveraj de 23-3. După înfrângerea cu nord macedonenii, nemții s-au trezit la realitatea care îi înconjoară. Având în vedere că vorbim aici de un simplu accident, unul care se întâmplă destul de rar, Germania a reușit să redreseze destul de repede situația.

După înfrângere, dar și înainte de aceasta, Germania s-a cam chinuit, erau și ultimele zile în postura de selecționer ale celui care a adus trofeul Cupei Mondiale pentru nemți. Sub noua conducere, Germania nu a avut nevoie de mult timp de adaptare, jocul și-a revenit la normalul știut, jucătorii au redevenit acele forțe ale naturii care ne încântă în fiacre etapă de Bundesliga de fiacre dată.


Germania – Liechtenstein Gol marcat Sane @ 1.40
Armenia – Macedonia de Nord GG @ 1.80
Curs Final: 2.52 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 11 noiembrie 2021

Vă mai aduceți aminte de startul avut de naționala Armeniei?! Trei victorii în primele trei meciuri, ceva mai fabulos nici că nu se putea. În acea perioadă, Macedonia de Nord a câștigat în Germania, astfel că armenii s-au trezit pe primul loc al grupei din care facem și noi parte. Am pierdut lamentabil meciul cu Armenia, ne-au „demolat” din punct de vedere al încrederii avute în acel joc, iar scorul a venit prin consecință.

Cu un pic de noroc, în cazul unui unui egal între cele două combatante, plus o victorie a noastră cu Islanda, s-ar putea să nu avem emoții în ultima etapă, mai ales că evoluăm împotriva „lanternei roșii”. Două echipe foarte emoționale, două echipe care au anumite limite în joc, dar care evoluează cu multă pasiune în fiecare minut al partidei.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!